RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Vladivostok
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Vladivostok la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Vladivostok în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Capitala neoficială a Orientului Îndepărtat Rus și unul dintre cele mai importante porturi comerciale și baze navale ale Rusiei, Vladivostok te așteaptă să-l descoperi negreșit! Rezervă online un zbor către această desinație fascinantă și beneficiază de cele mai bune prețuri la biletele de avion prin Voiaj Internațional!
Vladivostok - „Stăpânul Estului" este un oraș fermecător, cu un decor superb și o arhitectură impresionantă, numeroase insule înverzite și golfuri nisipoase înșiruite de-a lungul coastei Pacificului. Dintre toate se remarcă Golful Cornul de Aur, denumit astfel datorită asemănării sale cu cel din Istanbul, peste care se înalță acum un masiv pod suspendat, unul dintre cele două construite în ultimii ani, care au îmbunătățit enorm infrastructura greoaie a orașului din epoca sovietică.
Cunoscut cândva drept Orientul Sălbatic, din cauza reputației sale de centru mafiot, acest port de pe Marea Japoniei se mândrește acum cu atracții turistice precum Centrul Zarya pentru Artă Contemporană și Muzeul Submarinului S-56.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Vladivostok
Deși Vladivostok este o destinație excelentă de vizitat aproape tot timpul anului, cel mai indicat este să mergi acolo în luna iunie, datorită condițiilor meteo favorabile. În această perioadă a anului, zborurile și cazarea pot fi, de asemenea, mai ieftine, deoarece se află în afara vârfului de sezon turistic, mai ales dacă faci rezervările în avans.

Locuri de vizitat în Vladivostok
  • Teatrul Operei Ruse – Construită exclusiv din oțel și sticlă în unghiuri ascuțite, clădirea Operei Ruse atrage toate privirile în Vladivostok. Construit pentru Summitul de Cooperare Economică Asia-Pacific din 2012, locația este, în esență, un cub într-un cub cu pereți de sticlă, cu trei scene: sala mare, scena mică și scena de vară, deschisă de la sfârșitul primăverii până la începutul toamnei.
  • Centrul Zarya pentru Artă Contemporană - De la deschiderea sa din august 2013, Centrul Zarya din Vladivostok a servit ca spațiu în care oamenii pot interacționa cu arta în orice mod doresc, inclusiv participând creativ la aceasta. Situat în mansarda unei fabrici transformate, Zarya te încurajează să te implici în cinematografie, teatru, literatură, artă, design și arhitectură, muzică și new media. Oricine este binevenit, inclusiv turiștii, prelegeri pe diverse teme fiind susținute aici în mod regulat, ca parte a unui program educațional.
  • Muzeul Submarinului S-56 – Aflat la mică distanță de port, muzeul prezintă un submarin finalizat în anul 1936, livrat Flotei Pacificului în 1941 și care a funcționat până în anul 1975. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, submarinul a călătorit până în Caraibe, iar astăzi este amplasat pe un piedestal, ca parte a unui muzeu fascinant. Pentru o taxă modică, vei avea ocazia să inspectezi exteriorul acestui monstru acvatic de 77 de metri lungime, iar la interior vei viziona memoriale ale celor care și-au pierdut viața de-a lungul anilor săi de activitate.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Vladivostok
  • Majoritatea locuitorilor din Vladivostok sunt oameni de origine rusă, orașul neavând alte grupuri etnice majore care vorbesc o altă limbă în afară de cea maternă. Religia predominantă este cea ortodoxă, așa cum este, de altfel, pe întreg teritoriul Rusiei.
  • În Rusia, unele cecuri de călătorie nu sunt acceptate, dar se pot face plăți cu cardul de credit. Cardurile de credit acceptate în orașul Vladivostok includ American Express, Visa Gold Electron, Master Card și Euro Card.
  • O dată pe an, orașul Vladivostok celebrează Noaptea Muzeelor, eveniment în cadrul căruia muzeele pot fi vizitate gratuit și sunt deschise locații ce nu pot fi vizitate de public în restul anului.
  • În luna octombrie are loc Târgul de Toamnă de la Vladivostok, când locuitorii orașului și din împrejurimi se adună pentru a expune spre vânzare produse alimentare tradiționale rusești, fructe și legume, articole de artizanat realizate manual și multe altele.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Vladivostok
Pentru o zi petrecută în Vladivostok ai nevoie de un buget mediu de 50 EUR. Vei cheltui aproximativ 16 EUR/zi pe mese și 9.8 EUR pe transportul local, iar o noapte de cazare la hotel costă, în medie, 49 EUR pentru un cuplu. Astfel, o vacanță de o săptămână la Valdivostok, pentru două persoane, ajunge la un preț de 690 EUR.

Cumpără online bilete de avion la prețuri accesibile și rezervă un zbor către Vladivostok în numai câteva minute pe Voiaj.md! Astfel, vei fi cu adevărat pregătit pentru o experiență fascinantă într-unul dintre cele mai interesante orașe din Europa!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda