RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Volgograd
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Volgograd la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Volgograd în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Ești pasionat de istorie? Atunci, alege să rezervi online un zbor către unul dintre cele mai vechi orașe din Rusia, Volgograd, pentru o experiență culturală unică! Voiaj International are pentru tine cele mai bune oferte de bilete de avion către această destinație, în care a avut loc una dintre ele mai cunoscute și importante bătălii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
În februarie 1943, când orașul era cunoscut sub numele de Stalingrad, la Volgograd a fost oprită pentru prima dată implacabila înaintare germană și, în cele din urmă, a fost întoarsă din drum definitiv. Sovieticii au transformat, apoi, orașul într-un simbol al victoriei lor, împodobindu-l cu bulevarde largi și clădiri publice ce scot în evidență o măreție stalinică inconfundabilă și cu un monument uriaș pe care nu-l vei uita curând.
Volgograd este un important centru industrial din Rusia, ce numără puțin peste un milion de locuitori. Are o locație strategică la sud de Moscova și este adesea cunoscut drept fereastra către Rusia, deoarece se află la mică distanță de Georgia, Ucraina și Kazahstan.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Volgograd
Vara în Volgograd, atmosfera este întotdeauna sufocantă, așa că în această perioadă a anului iubitorii de excursii și plimbări pe jos nu se vor simți foarte confortabil. Soarele fierbinte îi va mulțumi, însă, pe fanii relaxărilor la plajă. În timpul zilei, temperatura aerului poate ajunge până la 35 de grade Celsius, iar temperatura apei de pe plajele orașului la 25. Astfel, pentru a descoperi orașul, cel mai indicat este să-l vizitezi primăvara sau toamna.

Locuri de vizitat în Volgograd
  • Mamaev Kurgan - Cunoscut ca Dealul 102 în timpul bătăliei de la Stalingrad, Mamaev Kurgan a fost locul a patru luni de lupte aprige, iar acum este un memorial al luptătorilor sovietici care au murit în această bătălie sângeroasă, dar victorioasă. Piesa centrală a complexului este statuia impresionantă și evocatoare de 72 de metri înălțime a Mamei Rusia mânuind o sabie, care se extinde cu încă 11 metri deasupra capului ei.
  • Muzeul Panoramic al Bătăliei de la Stalingrad - Acest muzeu enorm are opt săli mari de expoziție, pline cu exponate despre cel de-al Doilea Război Mondial și bătălia de la Stalingrad. Unul dintre punctele centrale de atracție este panorama de 360 de grade a bătăliei de la Stalingrad. Muzeul este amplasat în apropierea râului Volga, la câteva străzi distanță de aleea Geroyev, spre nord.
  • Canalul Volga – Don, construit în 1952, este intrarea grandioasă pe un traseu acvatic care leagă acum Marea Albă și Marea Neagră, prin râurile Volga și Don. Uriașul arc în stil neoclasic marchează prima ecluză a canalului Volga - Don. Un milion de oameni au participat la construcția canalului, inclusiv 236.000 de prizonieri de război ai Axei și deținuți din Gulagul rusesc.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Volgograd
  • Volgograd are o infrastuctură predispusă la blocaje constante în trafic. Cea mai mare aglomerație pe drumuri are loc între orele 7:00 și 9:00 și între orele 17:00 și 21:00.
  • Transportul public din Volgograd este constituit dintr-o rețea amplă de tramvaie, troleibuze, autobuze și microbuze, astfel încât este ușor să ajungi în orice punct de interes al orașului.
  • De două ori pe an, primăvara și toamna, pe străzile orașului se deschid mici piețe, în care localnicii scot la vânzare o mare varietate de miere. Mierea recoltată în stupinele de lângă Volgograd este considerată cea mai bună din regiune, iar pentru vizitatorii orașului este unul dintre cele mai populare suveniruri.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Volgograd
O aventură solo la Volgograd, timp de 7 zile, te costă în medie 1650 EUR. Un cuplu poate cheltui aproximativ 2960 EUR pe o vacanță de o săptămână aici, în timp ce o familie cu 4 membri are nevoie de un buget de 5550 EUR. În funcție de activitățile pe care alegi să le faci, bugetul zilnic de cheltuieli în acest oraș variază de la 24 EUR la 55 EUR/zi/persoană pentru mese și transport local.

Așadar, ca să poți beneficia de cele mai bune oferte la biletele de avion și să-ți poți ajusta corect bugetul de vacanță, rezervă online din timp un zbor către Volgograd pe Voiaj.md!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda