RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Washington
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Washington la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Washington în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Planifică o călătorie în Washington DC cu Voiaj International, beneficiază de cele mai bune oferte de zbor și cumpără online bilete de avion către această destinație spectaculoasă!
Dincolo de atracțiile tradiționale din Washington DC – muzeele Smithsonian sau Capitoliul Statelor Unite – vei găsi alimente proaspete, artă și o viață de noapte vibrantă. Îți poți petrece dimineața aruncând o privire prin piețele agricole sau expozițiile contemporane din oraș, iar după-amiaza poți admira peisajul de la Memorialul Lincoln și Monumentul Washington, înainte de a vedea o reprezentație la Centrul de Spectacole John F. Kennedy.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Washington
În timpul verii, în Washington este foarte cald și plin ochi de turiști care încearcă să aibă parte de o vacanță, pe ultima sută de metri, înainte de începerea școlilor. Orașul merită vizitat, în tihnă, mai degrabă în luna octombrie sau la începutul primăverii.

Locuri de vizitat în Washington
  • Memorialul Lincoln, deși este doar unul dintre numeroasele monumente din Washington, Honest Abe este, de asemenea, și printre preferatele turiștilor. Pasionații de istorie se pot bucura de două discursuri celebre ale lui Lincoln, în puține cuvinte, dar de impact - al doilea discurs inaugural și discursul de la Gettysburg - ambele fiind gravate pe zidurile memorialului. Vei admira arhitectura uimitoare a clădirii proiectată de Henry Bacon, completată de 38 de coloane dorice, 36 dintre ele semnificând statele din Uniune, la momentul morții lui Lincoln.
  • Muzeul Naţional de Istorie Naturală The Smithsonian - Cu peste 126 de milioane de artefacte expuse, acest robust muzeu din Washington atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Unele dintre atracțiile muzeului includ hrănirea tarantulelor în O. Orkin Insect Zoo și replicile balenelor gigantice din sala Sant Ocean, întinsă pe o suprafață de 23.000 de metri pătrați. De asemenea, poți merge la Samuel C. Johnson IMAX Theatre pentru un spectacol sau la Butterfly Pavilion pentru a admira colecția de insecte multicolore.
  • Clădirea Capitoliului din Statul Washington - Grandiosul dom alb al clădirii Washington State Capitol se ridică la aproape 88 de metri deasupra străzilor mărginite de copaci și a centrului orașului. Tururile publice gratuite și ghidate punctează cele mai importante atracții ale clădirii, inclusiv candelabrul Tiffany cu o greutate de cinci tone și sculpturile permanente.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Washington
  • Washington DC se clasează în top 10 cele mai populate orașe din SUA. Traficul în district nu este doar intens, ci poate fi și derutant pentru cei care nu au mai fost niciodată în DC. Când călătorești dintr-o zonă în alta a orașului, cele mai bune opțiuni sunt transportul public sau Turul cu Troleibuzul.
  • Monumentele și memorialele sunt deschise 24 de ore din 24! În Washington DC, principalele atracții turistice sunt foarte aglomerate după-amiaza. Pentru a evita aglomerația, nu ezita să le vizitezi după lăsarea întunericului. Turul de noapte Monuments by Moonlight Night este o opțiune excelentă, care duce vizitatorii la multe dintre cele mai populare monumente, inclusiv Memorialul Lincoln, Memorialul FDR, Memorialul Veteranului din Vietnam și multe altele.
  • Optează pentru tururile ghidate! Trolley Tour este cel mai cuprinzător tur de vizitare a obiectivelor turistice din Washington DC, cu opriri la peste 100 de puncte de interes. În 90 de minute, vizitatorii pot vedea toate atracțiile, cu narațiune live, sau turul poate fi extins chiar și pe câteva zile.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Washington
Pentru o zi de vacanță în Washington DC, o persoană cheltuie, în medie, 155 USD. Mesele costă 30 USD/zi, iar pentru transportul local ar mai fi nevoie de 37 USD/zi/persoană. De asemenea, tariful mediu de cazare la un hotel în DC este de 181 USD/noapte pentru două persoane. Așadar, o vacanță la Washington în doi, timp de o săptămână, poate ajunge le 2169 USD.

Pentru a-ți completa bugetul de călătorie la Washington, alege să rezervi online un zbor pe Voiaj.md! Agenția îți pune la dispoziție cele mai bune oferte de călătorie și bilete de avion pentru această destinație extraordinară!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda