RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Caută bilete de avion la cursele Wizz Air

Caută bilete de avion
la cursele Wizz Air


Destinații populare ale companiei aeriene WizzAir din Chișinău

Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion Wizz Air în doar 3 pași

Alegeți orașul unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alegeți biletul de avion potrivit pentru destinația dorită
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Compania aeriană WizzAir – este considerată una din cele mai bune, accesibile și convenavile, deoarece are cabine confortabile, personal amabil, servicii bune și prețuri plăcute pentru zboruri. Oferim clienților noștri posibilitatea de a profita de oricare dintre cele 600 de rute ale companiei Wizz Air.
Wizz Air operează și zboară de peste 18 ani. Acesta ia la bord doar piloți și însoțitori de zbor cu experiență și cu înaltă calificare care vă vor oferi tot ce aveți nevoie în timpul zborului.
Pe site-ul Voiaj.md, veți putea evita cozile de la aeroport și să rezervați un bilet de avion online din Chișinău spre orice punct din Europa Centrală și de Est.

Tarife WizzAir:

BASIC - NIMIC ÎN PLUS
Include posibilitatea de a face check-in online și de a lua un bagaj de mână la bordul aeronavei cu dimensiunile maxime admisibile 40 x 30 x 20 cm.

WIZZ GO - BAGAJ ȘI ECONOMIE

Acest tarif include, pe lângă bagajul de mână cu dimensiunile 40 x 30 x 20 cm, și un bagaj de cală de 20 kg cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm. De asemenea, veți putea alege locul în avion și să faceți check-in-ul online cu 30 de zile înainte de zbor sau gratuit la aeroport.
Tariful WizzGo oferă posibilitatea de îmbarcare și check-in prioritare.

WIZZ PLUS - CONFORT COMPLET ȘI OPORTUNITĂȚI FLEXIBILE

Tariful vă permite să luați cu dvs. două bagaje de mână, ale căror dimensiuni nu depășesc 55 x 40 x 23 cm și 40 x 30 x 20. Greutatea permisă pentru bagajul de cală este de maxim 32 kg. Puteți alege locul în aeronavă de sine stătător, chiar și în zonele de confort sporit. Serviciul Wizz Flex vă permite să schimbați data plecării de mai multe ori. Printre avantajele acestui tarif se numără și posibilitatea de rambursării, check-in online, la aeroport sau chiar automat, îmbarcare prioritară, etc.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda