RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Zurich
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Zurich la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Zurich în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Vizitează Zurich, un oraș efervescent din punct de vedere cultural și cea mai mare metropola din Elveția! Rezervă online un zbor chiar astăzi către această destinație extraordinară și bucură-te de cele mai bune prețuri la biletele de avion prin Voiaj Internațional!
Fiind extrem de bine administrat și superb amplasat în punctul în care râul își dă întâlnire cu lacul, Zurich este adesea recunoscut drept unul dintre cele mai locuibile orașe din lume. Cea mai mare și mai bogată metropolă din Elveția s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare destinații din Europa Centrală, cu aspectul său artistic, post-industrial, simbolizat în exuberantul festival Street Parade, ce are loc vara aici.
O mare parte din centrul vechi, cu aleile sale întortocheate și turlele înalte ale bisericilor, a fost păstrată intactă. Cu toate acestea, Zurich a îmbrățișat din toată inima tendințele contemporane, prin transformarea vechilor fabrici în centre culturale și noi spații creative de locuit.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Zurich
Vara și iarna sunt cele mai aglomerate anotimpuri în Zurich. Vara, turiștii vin aici pentru a se relaxa pe malul apei, dar și în baruri, restaurante sau pe plajă. În timpul iernii, Zurich se transformă într-o bază sportivă pentru iubitorii de schi alpin.
Chiar dacă în vârf de sezon, mulțimile de turiști din acest oraș nu se apropie nici pe departe ca dimensiune de cele din Veneția, Barcelona sau alte orașe turistice din Europa, prețurile în această perioadă sunt mai mari în ceea ce privește tarifele de cazare la hoteluri și zborurile, astfel că devine mai dificil să faci rezervări.
Prin comparație, primăvara și toamna sunt sezoane mai puțin costisitoare și cu un grad de ocupare mai redus. Ambele reprezintă perioade ideale pentru a vizita orașul, cu condiția să nu fii deranjat de cerul înnorat și de potențialele ploi.

Locuri de vizitat în Zurich
  • Fraumünster - Această biserică din secolul al XIII-lea este renumită pentru vitraliile sale uimitoare, proiectate de maestrul evreu de origine rusă, Marc Chagall, care a executat cele cinci ferestre din tribunele corului în anul 1971 și rozeta din transeptul sudic în 1978. Fereastra din transeptul nordic a fost creată de Augusto Giacometti în anul 1945. Vizitarea acestui obiectiv turistic include un ghid audio în mai multe limbi.
  • Kunsthaus - Impresionanta galerie de arte plastice din Zurich se mândrește cu o colecție bogată de opere de artă, majoritatea de origine europeană. Colecția începe cu lucrări din Evul Mediu ale vechilor maeștri și merge până la siluetele firave ale lui Alberto Giacometti, capodoperele lui Monet și van Gogh, sculpturile lui Rodin și alte opere de artă din secolele al XIX-lea și al XX-lea.
  • Grădina botanică din Zurich – Evadează din tumultul urban în grădina botanică, ce găzduiește aproximativ 8000 de specii din flora lumii. Flori, copaci și mușchi pot fi admirați pe suprafețele extinse ale grădinii și în sere, în timp ce 25.000 de curiozități botanice pot fi explorate în expozițiile alternante ale muzeului din incinta acesteia.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Zurich
  • Elveția are patru limbi oficiale: germană, italiană, franceză și, cea mai puțin vorbită, limba retoromană. În Zurich, majoritatea locuitorilor vorbesc germană, deși expresii franceze precum bonjour – bună ziua și merci - mulțumesc sunt adesea folosite și aici. Probabil că vei întâlni și rezidenți care vorbesc engleza, dar e bine să ai la îndemână un dicționar german pentru orice eventualitate.
  • Achiziționează un Zurich Acest card îți oferă călătorii nelimitate cu transportul public și intrare gratuită sau reduceri la zeci de muzee.
  • Locuitorii din Zurich iubesc ciocolata. Aceasta este vândută în magazinele din tot orașul sau o poți degusta în timpul unui tur al ciocolatei.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Zurich
Bugetul zilnic pentru o zi de vacanță în Zurich este, în medie, de 187 EUR/zi/persoană. Vei cheltui aproximativ 44 EUR/zi pentru mese la restaurantele locale și 25 EUR/zi pentru transportul public. De asemenea, tariful mediu de cazare la un hotel din acest oraș este de 236 EUR/noapte/cuplu, iar o vacanță de o săptămână în doi ajunge la 2622 EUR.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda