Hotel

Purcari — istoria vinurilor de elita

Purcari — istoria vinurilor de elita
Cramele Purcari îşi deschid porţile pentru dumneavoastră.

Puteţi descoperi toate subtilităţile procesului de producere a vinurilor de elită: de la tehnologii moderne, la păstrarea vinurilor în beciuri străvechi, de la maturarea în baricuri de stejar frantuzesc, la exemplarele datate cu anul 1948, din bogata colecţie Purcari. Sunteţi invitaţii noştri la o degustare de zile mari pentru a aprecia excepţionalele vinuri de cupaj, Roşu şi Negru de Purcari, după care veţi avea ocazia să vă delectaţi cu bucate alese, în ambianţa aristocratică a restaurantului Purcari.

Un tur vinicol la “Vinăria Purcari” este atât un punct de atracţie unde să veniţi alături de familie şi prieteni, dar şi un obiectiv turistic ce poate găzdui întâlnirile dvs. de afaceri. Ataşat, veţi găsi descrierea pachetelor turistice ”Purcari”.

Complexul turistic Purcari oferă o locaţie ideală pentru organizarea întâlnirilor de afaceri, seminariilor şi şedinţelor de training. Sala restaurantului, dotată cu tot echipamentul necesar, are o capacitate de 200 de persoane, în formatul ”La Fourchette”, respectiv 120 de persoane, în formatul ”Banquet”. Un teren de tenis, lacuri deschise pescuitului, o sală de biliard, terasa pentru barbecue şi un mini-hotel de lux vin să întregească ambianţa necesară unor astfel de întâlniri.

SERVICII TURISTICE:

  • Tansport
  • Asistenţa ghidului
  • Taxa de intrare
  • Degustaţie
Preţurile sunt în  € pentru o persoană.

Contact:

Ecaterina Prodaniuc
tel.: (+373 22) 22 16 44
fax.:(+373 22) 22 29 39
incoming@voiaj.md