Zboruri Chișinău - București cu TAROM

Zboruri Chișinău - București cu TAROM
de la 117 € într-o direcție

Începând cu data de 16 noiembrie, compania aeriană TAROM a reluat operarea pe ruta Chişinău - București - Chişinău, cu o frecvență de 5 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică.

Bilete de avion Chișinău - București, într-o direcție → de la 117 eur, bagaj de cală inclus.

Bilete de avion București - Chișinău, într-o direcție → de la 90 eur, bagaj de cală inclus.

Bilete de avion Chișinău - București - Chișinău, tur-retur → de la 185 eur, bagaj de cală inclus.

Cursele aeriene din/spre București sunt efectuate în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție.

* Prețurile includ toate taxele și depind de locurile disponibile la momentul rezervării.

 

TAROM Romanian Air Transport a fost înființat în 1954 și dezvoltat împreună cu aviația românească. TAROM își desfășoară activitatea în cadrul Ministerului Transporturilor și a fost membru al SkyTeam Alliance începând cu 25 iunie 2010.

Compania operează pe mai mult de 50 de destinații proprii, precum și destinații operate de partenerii săi.

Transportatorul român deține una dintre cele mai tinere flote din Europa, formată din 29 de aeronave și este membru al Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) din 1993.

TAROM este o companie modernă și orientată spre viitor, ecologică prin implementarea procedurilor inovatoare pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

TAROM oferă:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy / 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână;
  • CHECK-IN GRATUIT în aeroport;
  • Servicii GRATUITE la bord.

 

IMPORTANT! Odată cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor. Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului → www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19).

 

Bilete de avion cu TAROM?

Procură online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achită cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99