Hotel

Zboară la Londra mai ieftin, acum cu Fly One!

Zboară la Londra mai ieftin, acum cu Fly One!
de la 74 € NEW

Zboară în capitala Angliei, acum mai ieftin!

Căuți un bilet ieftin pentru un zbor spre Londra?

Compania aeriană Fly One anunță despre lansarea unei noi curse, Chișinău - Londra începând cu 19 iulie 2019.

Zborurile la Londra (Southend Airport - SEN) devin și mai accesibile, pornind de la doar 74 de eur într-o singură direcție.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

 

Decolare din Chișinău → 20:25 / Aterizare la Londra SEN → 21:45

Decolare din Londra SEN → 22:45 / Aterizare la Chișinău → 03:40

 

Amplasarea reușită a aeroportului și existența unei stații de tren chiar în terminalul acestuia oferă posibilitate pasagerilor să ajungă direct în centrul Londrei (stațiile Stratford și Liverpool Street) în mai puțin de o oră.

 

Bilete de avion către Londra?

Procură online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achită cu cardul, în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2), la poștă sau la bancă!

 

E bine să știi despre Londra:

  • Pentru a beneficia de cele mai mici tarife la biletele dinspre si inspre aeroport cel mai bine este sa rezervi online pe www.VOIAJ.md cu o luna - doua inainte.
  • Bucataria englezeasca in general si cea londoneza in special graviteaza in jurul a doua puncte de referinta: micul dejun extrem de consistent si fish & chips, echivalentul cartofilor prajiti din Franta si a pizzei din Italia.
  • Budinca si pestele pane servit cu cartofi prajiti il poti incerca si in alte restaurante din lume, dar cele mai gustoase vor fi mereu cele din Anglia.
  • Oyster Card, un card electronic, reprezinta cel mai convenabil abonament pentru transportul in Londra, fiind mai avantajos decat biletele clasice. Se poate achizitiona de la orice statie de metrou si costa aproximativ 3,5 euro, fiind valabil pentru sapte zile.
  • Biletele Travelcard sezonale sunt o alta alternativa avantajoasa si pot fi valabile o saptamana, o luna sau chiar o perioada mai lunga de timp. Cand cumperi un Travelcard, trebuie sa stabilesti o arie a zonelor in care il veti folosi, numerotate de la 1 la 9. In perimetrul acestor zone poti folosi orice mijloc de transport. Daca esti turist in Londra vei calatori cel mai mult in zonele 1 si 2.
  • Desi Londra este un oras destul de scump, aici arta este gratuita. Ai intrare gratuita la: National Gallery din Trafalgar Square, Tate Modern si British Museum
  • Cele mai cunoscute lanturi de supermarketuri londoneze sunt Tesco si Sainsbury's. La Tesco un "meal deal" ce consta intr-un sandwich, o punga de chips-uri si o sticla mica de apa costa 2 lire, in timp ce la Sainsbury's 3 lire. La Sainsbury's insa vei gasi in fiecare seara reduceri de pana la 50% la mancare.
  • Primul sfat pe care il primesc turistii dornici sa viziteze Londra este sa achizitioneze un London Pass, un card care va ajuta sa economisesti bani la cumpararea biletului de intrare din 55 de obiective turistice.
  • In restaurante, baruri si pub-uri, fumatul este interzis si se obisnuieste lasarea unui bacsis cu o valoare cuprinsa de 10% din pretul consumatiei.
  • Zonele West End si Camden gazduiesc un numar covarsitor de baruri, restaurante si cluburi, in timp ce zonele Notting Hill si Portobello Road reprezinta un magnet pentru turistii dornici sa se distreze cot la cot cu localnicii.

 

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: (231) 6 36 33, (231) 8 88 99