Hotel

Turkish Airlines. Bilete de avion Chişinău - Helsinki

Turkish Airlines. Bilete de avion Chişinău - Helsinki

Vă invităm să vizitaţi HELSINKI, mai ales acum, cu ocazia ofertei promoţionale la bilete de avion din partea Turkish Airlines!

Compania aeriană Turkish Airlines vine cu oferte noi la bilete de avion. 

 

Bilete de avion CHIŞINĂU - HELSINKI (prin Istanbul) 

 

Descoperă preţuri exclusive la bilete de avion cu Turkish Airlines doar la Voiaj International! 

* Preţul este indicat dus-întors, include toate taxele şi depinde de locurile disponibile la momentul rezervării! 

 

Rezervă acum: 022 54 64 64, 068 54 64 64 

Bd. C. Negruzzi, 4/2 

 

Orasul Helsinki are foarte multe de oferit atunci cand vine vorba de un concediu scurt. Asadar, daca esti in cautarea unui loc nou si a unor experiente interesante de calatorii, atunci trebuie sa alegi acest oras si noi iti vom oferi in continuare 5 motive pentru un city break in Helsinki.

  1. Catedrala din Helsinki

Catedrala din Helsinki este unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului. Constructia impunatoare se afla in apropiere de centrul orasului si a fost ridicata in perioada 1830-1852, fiind inchinata Tarului Nicolae I al Rusiei, Duce de Finlanda. Catedrala a fost creata de Carl Ludvig Engel dupa forma unei cruci grecesti.

  1. Piata Senatului din Helsinki

In jurul catedralei, turistii vor descoperi mai multe locuri interesante pe care le pot vizita. Aceasta este Piata Senatului din Helsinki, unde predomina stilului arhitectural al lui Carl Ludvig Engel. Piata este considerata un punct central al orasului, aici aflandu-se nu numai importantul monument religios, ci si alte cladiri reprezentative pentru comertul, stiinta si politica din Helsinki.

  1. Suomenlinna

Suomenlinna este o fortareata locuita construita pe 6 insule din apropiere de Helsinki. In traducere, numele acesteia inseamna Castelul Finlandei, acest nume primindu-l in 1918 din motive nationaliste si patriotice. Suomenlinna a fost construita in anul 1748 si este astazi o locatie preferata atat de turisti, cat si de localnici pentru ambianta relaxanta si pentru peisajele istorice.

  1. Portul din Helsinki

Pentru cei pasionati de ambarcatiuni si de plimbari in larg, Portul din Helsinki este de neratat intr-un city break aici. Localizat in apropierea centrului orasului, acesta este cel mai mare port de pasageri din Finlanda, cu un trafic de 5.4 milioane de pasageri in fiecare an, in mare parte spre Stockholm, Suedia si spre Tallinn, Estonia.

  1. Aleksanterinkatu

Aleksanterinkatu este una dintre cele mai importante strazi din centrul orasului Helsinki. Aceasta porneste de la Palatul Prezidential si se incheie la Mannerheimintie, cea mai lunga strada din oras, si include cateva cladiri deosebit de importante, cum ar fi cladirea nobiliara finlandeza Ritarihuone, Catedrala din Helsinki, Banca Nordea, Universitatea din Helsinki si centrul de shopping Stockmann.