Hotel

Zburaţi cu LOT spre Varşovia şi alte destinaţii din Europa și America

Zburaţi cu LOT spre Varşovia şi alte destinaţii din Europa și America
de la 139 € Preț promo

Varşovia, Europa şi America de Nord cu avioanele LOT Polish Airlines!

LOT vine pe piață cu alternative de zbor sigure şi de calitate, către cele mai importante destinații din Europa şi America!

LOT crește frecvența zborurilor între Varșovia și Chișinău până la 9 ori pe săptămână. Cu un astfel de program în sezonul de vară pasagerii vor fi asiguraţi cu oportunitățile cele mai convenabile de călătorie prin Varșovia spre multe destinații din Polonia, precum și în Europa Centrală și de Vest.

La noi veţi găsi multe alternative de curse, transferuri eficiente şi confortabile prin Varşovia, dar şi cele mai scurte durate de călătorie spre mai multe destinaţii din Europa.  

Cursa Chişinău - Varşovia oferă pasagerilor acces la o gamă variată de zboruri spre aproape 70 de destinaţii, prin centrul de conexiuni LOT din cadrul aeroportului Chopin, cum ar fi Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg. 

 

Vă invităm să profitaţi de preţuri exclusive la bilete de avion pentru destinaţiile de mai jos: 

Zbor Chişinău - Varşovia (dus-întors) / de la 139 € (procurare din timp)

 

Zbor din Chisinau catre Frankfurt, Hamburg, Brussels, Munich, Geneva, Dusseldorf / ACUM de la 239 € bilete dus-intors cu zbor din Chişinău

Chişinău - Amsterdam / de la 257 € 

Chişinău - Praga / de la 247 €

Chişinău - Toronto / de la 650 €

Chişinău - New York / de la 694 € 

Chişinău - Londra / de la 259 €

Chişinău - Larnaca / de la 396 € 

Chişinău - Paris / de la 257 € 

Chişinău - Stockholm / de la 180 €

 

* Nota: Preţul include toate taxele şi depinde de locurile disponibile la momentul rezervarii! 

 

LOT conectează Chişinăul cu mai multe oraşe poloneze. Rămâneţi la Varşovia pentru a simţi mândria unei capitale vechi de peste patru secole, ea fiind şi cel mai mare oraş din Polonia, dar şi un centru major economic, politic şi cultural; sau prindeţi un zbor spre Gdansk, Cracovia, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw ori Katowice pentru a explora faimosul folclor polonez! 

LOT efectuiază zboruri spre Chişinău cu nave moderne Bombardier Q400 de 9 ori pe săptămână!

Navele Bombardier sunt, apropo, văzute cu ochi buni de pasageri, datorită cabinei spaţioase şi lipsei locului de “pe mijloc”. LOT este singura companie aeriană care gestionează curse prin hub-ul său din Varşovia, iar acest fapt îi permite să ofere tocmai trei clase de servicii, ajustate la necesităţile şi aşteptările diferitelor categorii de pasageri  de pe rutele europene, pe distanţe scurte. LOT Business Class înseamnă toate priorităţile posibile în cadrul aeroportului, acces la business lounge, deservire personalizată, bucate şi băuturi gourmet servite în veselă de porţelan, precum şi locul de alături blocat pentru confortul Dvs. LOT Premium Economy Class oferă înregistrare şi îmbarcare prioritară, mese suplimentate şi un loc în partea din faţă a cabinei de pasageri. LOT Economy Class oferă un loc rezervat, răcoritoare complementare şi o gamă largă de bucate proaspete şi băuturi contra cost. 

  

Planificaţi-vă chiar acum următoarea călătorie din Chişinău, rezervati ONLINE AICI

 

Biletele pentru cursele spre noile conexiuni din Europa şi întreaga lume sunt disponibile la agenţia autorizată LOT în Moldova, Voiaj International.

Detalii şi rezervări bilete de avion la telefonul 022 54 64 64, 068 54 64 64 sau pe VOIAJ.md

Bd. C. Negruzzi, 4/2