Hotel

Cauţi bilet de avion la Geneva?

Cauţi bilet de avion la Geneva?

Bilete de avion Geneva

Punem în vânzare bilete de avion pentru zboruri din/spre Geneva. 

 

Bilete de avion ieftine rezervă online pe VOIAJ.md 

Achită cu cardul de credit sau în oficiu Negruzzi, 4/2.

 

Principala atractie turistica a Genevei este fantana Jet d’Eau, de pe malul Laculului Geneva, care, datorita inaltimii la care arunca apa, de 140 de metri, poate fi vazuta din orice punct al orasului. La lasarea serii, atmosfera este si mai romantica datorita jocului de lumini care-si schimba culoarea, creand un adevarat spectacol. In weekend, zona din jurul lacului devine aglomerata, multi turisti si localnici vin aici sa se bucure de privelistea minunata.

Lacul Geneva este unul dintre cele mai mari lacuri din Europa; promenadele situate de o parte si de alta a lacului sunt pline de cafenele, magazine si parcuri. Bains des Paquis, e pe malul vestic, a fost favoritul publicului de cand s-a deschis, in 1932, si continua sa atraga turisti si localnici deopotriva, care vin la sauna si piscine. Dominand malul estic, gigantul ceas de flori din Gradina Engleza este un tribute adus industriei orologeriei elvetiene. Cadranul este format din 6.500 de flori si este "actualizat" cu noi aranjamente florale de cateva ori pe an.

Catedrala Sf. Petru, care se inalta in inima Orasului Vechi, este cea mai veche si mai impresionanta comoara arhitectonica. Constructia catedralei a inceput in anul 1160 si a durat peste 400 de ani pana sa fie terminata, suferind numeroase transformari si trecand prin multe incendii in aceasta perioada. Turnul Nordic ofera o panorama superb a orasului, iar la subsol este un Muzeu Arheologic.

Centrul istoric al Genevei, Orasul Vechi, este plin de stradute pietruite intortocheate si alei, pline cu buticuri, cafenele si simboluri istorice. O fosta piata romana, Bourg-de-Four, este cea mai veche piata publica din Geneva si a ramas si azi un punct de atractie, inconjurat de bistrouri, terase, baruri. Hotel de Ville, construit in secolul al XV-lea, este astazi sediul Guvernului, dar si locul in care au avut loc evenimente politice importante, precum prima Conventie de la Geneva, din 1864, sau infiintarea Ligii Natiunilor, in 1920.  Peste drum este Vechiul Arsenal, unde poti admira un superb mosaic ce descrie intrarea imparatului Cesai in oras, in anul 58. Promenada Treille, in partea de sud a orasului vechi, a fost pre vremuri un post de artilerie, iar astazi ofera, de pe zidurile ramasa in picioare, o priveliste superba a orasului.

Place Neuve - inconjurata de Conservatorul de muzica, Teatrul de Opera, Muzeul Rath si Sala de Concerte Victoria, piata Place Neuve este un punct central al culturii din Geneva. O statuie a generalului Henri Dufour troneaza in mijlocul Place Neuve, adaugand un plus de rafinament pietii. IN zona sunt cateva restaurante si cafenele de lux.

 

Sună acum pentru a profita de preţurile promoţionale Air Moldova:

022 54 64 64, 068 54 64 64 

Bd. C. Negruzzi, 4/2 

Oficiul în or. Bălți: (231) 63 633