Hotel

Bilete de avion de Sfantul Valentin, acum mai ieftin.

Bilete de avion de Sfantul Valentin, acum mai ieftin.

Bilete de avion de ziua dragostei, sărbătoarea Sfantul Valentin. Acum mai ieftin online pe www.VOIAJ.md

De Sfantul Valentin in cele mai romantice locuri din Europa! 

 

Îndrăgostiţii încep deja să caute ofertele turistice pentru Sfântul Valentin, iar Europa le oferă multe variante plăcute şi accesibile pentru un concediu de neuitat.

Voiaj International vine cu oferte ieftine la bilete de avion în Europa pentru perioada sărbătorii Sf. Valentin:

Cele mai romantice locuri din Europa. Bruges – o Veneţie în miniatură

Bruges este ideal pentru cei care vor o vacanţă romatică, dar departe de agitaţia marilor oraşe. Oraşele mici, departe de ochii lumii, sunt adevărate comori. Plimbările pe străduţele medievale sau pe canale sunt activitatea preferată a celor care aleg această destinaţie. Merită vizitate şi micile magazine, care vând produse tradiţionale belgiene, suvenirul perfect pentru cei dragi. Puteţi procura bilet de avion la Paris, iar apoi să călătoriţi cu trenul.

Cele mai romantice locuri din Europa. Veneţia

Oraş celebru pentru cunoscutul Carnaval mascat, Veneţia este o destinaţie romantică în orice perioadă a anului. Hotelurile, magazinele şi restaurantele sunt ceva mai scumpe ca în alte oraşe din Italia, dar şi atmosfera de aici este deosebită. Îndrăgostiţii nu trebuie să rateze plimbarea cu gondola pe canale, savurarea unei cafele pe terasele din Piaţa San Marco, dar nici vizitatea obiectivelor celebre din centrul oraşului: Biserica San Marco şi Palatul Dogilor. Propunem oferte ieftine pentru bilete de avion la Venetia.

Cele mai romantice locuri din Europa. Paris - oraş romantic prin definiţie

Parisul Vă va oferi clipe unice, indiferent de bugetul disponibil. Cafenele şi bistrouri, galerii cu magazine de firmă, sau plimbări pe straduţele înguste ori pe marile bulevarde... capitala Franţei oferă toate astea, după preferinţe. Desigur, trebuie trecute pe listă măcar câteva muzee celebre: Luvru, Orsay şi palatul Versailles. Spre Paris, avem zbor atât la Charles de Gaulles, cât şi spre aeroportul Beauvais.

Cele mai romantice locuri din Europa. Cinque Terre

Unul din cele mai frumoase locuri din zona Meditaranei, regiunea italiană Cinque Terre este locul ideal pentru o vacanţă romantică. Peisajul de aici este unic, nu prea există şosele, iar casele frumos colorate sunt construite în vârf de stâncă. Voiaj International oferă preţuri speciale spre toate oraşele din Italia!

Cele mai romantice locuri din Europa. Santorini

O altă destinaţie apreciată de îndrăgostiţi este insula Santorini, celebră pentru apusurile de soare deosebit de pitoreşti. Nu doar apusul atrage aici turişti din întreaga lume, ci şi apele cristaline, plajele cu nisip fin şi farmecul straniu al vulcanului activ din mijlocul mării. Insula este foarte căutată de turiştii aflaţi în luna de miere.

Cele mai romantice locuri din Europa. Oraşul Barbizon din Franta

Oraşul Barbizon din Franta, la doar doi pasi de Paris. Este recunoscut atat pentru frumusete cat si pentru castelul care a scris istoria Frantei, locul trei in Franta ca cel mai vizitat. Un orasel mic, foarte romantic, plin de prospetime si departe de agitatia haotica a oraselor mari."

 

Rezervati acum bilete de avion online mai ieftin pe www.VOIAJ.md

Sunaţi pentru bilete de avion pentru zboruri de Sf Valentin: 022 54 64 64