Hotel

Chișinău - Istanbul, 7 zboruri pe săptămână

Chișinău - Istanbul, 7 zboruri pe săptămână
de la 129 € într-o direcție

Pentru cursa ISTANBUL este mărită frecvența zborurilor de către Turkish Airlines, care va opera până la 7 curse săptămânal. Este timpul să spui DA unei noi aventuri la ISTANBUL cu prețuri uimitoare!

Oricine ajunge la Istanbul se simte instantaneu bine. Este un oraș fascinant care combină ce e mai bun între Est și Vest.

În ultimii zece ani a crescut fantastic, iar asta se vede în numeroasele clădiri noi, mall-uri moderne și cafenele din ce în ce mai sofisticate. Bazarurile au rămas în special pentru turiști sau pe la perferii pentru cei care vin să-și încerce norocul în capitala economică a Turciei. În plus, Istanbulul beneficiază de cei 1600 ani în care a fost capitala a unor imperii mărețe - bizantin și otoman, având niște monumente excepționale!

 

Bilete de avion Chișinău - Istanbul, într-o direcție  de la 129 eur, bagaj inclus (cu o frecvență de 7 zboruri pe săptămână)

Bilete de avion Chișinău - Istanbul - Chișinău, tur-retur → de la 189 eur, bagaj inclus (cu o frecvență de 7 zboruri pe săptămână)

Optați pentru cele mai bune conexiuni spre țările lumii!

 

Turkish Airlines deservește mai multe țări decât oricare altă companie aeriană din lume și operează zboruri către 292 destinații din întreaga lume, inclusiv mai mult de 51 curse interne și mai mult de 115 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Nord și de Sud.

 

Prețurile indicate depind de locurile disponibile la momentul rezervării.

 

Bilete de avion cu Turkish Airlines?

Procurați online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achitați cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99