HiSky lansează cursa directă Chișinău - London

HiSky lansează cursa directă Chișinău - London

HiSky anunță lansarea cursei aeriene directe Chișinău - Londra, începând cu 23 iulie.

Compania aeriană HiSky anunță cu entuziasm lansarea cele mai așteptate curse de către moldoveni – Chișinău – Londra, începând cu 23 iulie.

 Aeronavele vor ateriza în unul dintre cele 4 cele mai importante aeroporturi din Marea Britanie și anume: London Stansted Airport.  Această nouă rută va oferi pasagerilor o opțiune comodă și accesibilă pentru a călători între cele două orașe importante.

Cu zboruri programate în fiecare săptămână, în zilele de marți, joi și duminică, HiSky își propune să ofere o experiență de călătorie de înaltă calitate și să satisfacă cererea în creștere pentru conexiuni directe între Chișinău și Londra. Această rută va fi deservită de aeronave moderne și confortabile, asigurând astfel o călătorie plăcută și sigură pentru toți pasagerii.

Pasagerii care vor opta pentru această rută vor beneficia de multiple avantaje, inclusiv tarife competitive și flexibilitate în programul de zbor.

Cu lansarea acestei curse aeriene, HiSky urmărește să faciliteze călătoriile internaționale și să contribuie la dezvoltarea turismului și a afacerilor între Republica Moldova și Regatul Unit. Oportunitatea de a călători direct între Chișinău și Londra va aduce beneficii semnificative pentru turiști, oameni de afaceri și comunitatea moldovenească din diaspora.

Pentru a rezerva locuri sau a obține informații suplimentare despre cursele aeriene Chișinău - Londra, pasagerii pot accesa site-ul companiei Voiaj International sau se pot adresa managerilor ticketing din cadrul agenției.

Cu inaugurarea cursei aeriene Chișinău - Londra, HiSky deschide noi oportunități pentru călătoriile internaționale și aduce mai aproape cele două orașe. Această lansare reprezintă un pas important în dezvoltarea companiei și un semn al angajamentului său față de pasageri, conectând Moldova și Regatul Unit printr-o rută aeriană directă și eficientă.

 

Vă rugăm să verificați disponibilitatea zborurilor și costul acestora pe www.voiaj.md

Emitem bilete online și în agentie, oferim asistență, în caz de urgență.

Consultați specialistul Voiaj International la tel.: 022 54 64 64 sau 068 54 64 64.

Chișinău, bd. C. Negruzzi, 4/2

Filiala Bălți: str. Ștefan cel Mare, 6/1, tel.: 068 16 00 33