Hotel

 
 
de la 69 €

Acum, cu zbor direct din Chișinău, poți călători spre Berlin începând cu 69 EUR / direcție!

Zbor nou Chișinău - Berlin cu compania aeriană low cost Wizz Air! 

Wizz Air dispune de 73 de avioane de tip Airbus, 450 rute de la 26 de baze operaționale din alte țări. Compania are anual un flux de pasageri de 31 milioane. 

 

Biletele sunt deja disponibile la casele de bilete: 

022 54 64 64, 068 54 64 64. 

 

10 lucruri fascinante pe care nu le știai despre Berlin: 

Berlinul este accesibil, iar turiștii preferă mereu prețurile mici, este un centru artistic și cultural pentru cei pasionați de muzee și galerii de artă, are multe palate, printre care Potsdam’s Schloss Sanssouci și nu în ultimul rând, sunt foarte multe curiozități și lucruri interesante pe care trebuie să le afli despre acest oraș. 

  1. Are mai multe poduri decât Veneția. Cu peste 180 de kilometri de canale navigabile, orașul găzduiește în jur de 1700 de poduri, unele cu adevărat impresionante, ceea ce este un motiv bun pentru care să descoperi Berlinul printr-o plimbare cu barca.
  2. Cea mai înaltă structură arhitecturală din Germania e localizată în centrul Berlinului (Alexanderplatz), fiind chiar Turnul  de televiziune al orașului. Are aproape 370 metri înălțime, este una dintre cele mai mari construcții din Europa. De sus, priveliștea este fantastică!
  3. Este cel mai verde oraș al Germaniei. 44% din suprafața Berlinului este acoperită de parcuri, păduri și spații de recreere. Deși la prima vedere orașul pare împânzit doar de străzi largi și clădiri impunătoare, totuși spațiile verzi acoperă aproape jumătate din oraș. Poți vizita Grădina Lumii, unde se află cea mai mare grădină chinezească din Europa, dar și grădini tradiționale din Asia, Orient și Europa.
  4. Aici găsești cele mai mari mall-uri. Pentru iubitorii de cumpărături, aici e paradisul! Cel mai mare centru comercial este Gropius Passagen, localizat în Neukolln, având 85 000 mp de spații comerciale. Pe locurile 2 și 3 sunt Potsdamer Platz Arkaden și Centrul Alexia.
  5. Berlinul e singurul oraș care are 3 opere active, astfel că amatorii de operă pot alege între Berliner Staatsoper, Deutsche Oper Berlin și Komische Oper.
  6. Berlinul e de 9 ori mai mare decât Parisul și deține cea mai mare gară din Europa.
  7. Istoria evreilor din Berlin este un alt aspect interesant despre care ai putea afla mai multe. În acest sens, poți vizita Muzeul Evreiesc, Sinangoga Nouă și Memorialul Holocaustului, format din 2771 de blocuri de piatră de diferite înălțimi, aranjate desupra unui bloc.
  8. Tururile subterane sunt o activitate cu adevărat impresionantă pentru turiști, întrucât aceștia pot vizita o rețea extinsă de arhitecturi subterane. Acestea sunt de fapt adăposturi civile și buncăre unde se adăposteau oamenii în timpul bombardamentelor din al Doilea Război Mondial. Camerele sunt întunecate și claustrofobice, amintind de cruda realitate a ceea ce a însemnat viața pe timp de război. 

Acestea fiind cele mai impresionante curiozități despre Berlin, ai putea vizita orașul pentru a vedea cu ochii tăi toate aceste minunății. 

Rezervă zborul către Berlin, mai ales acum cu zbor nou direct din Chişinău!