Bilete de avion Chișinău → Hamburg

Bilete de avion Chișinău → Hamburg
de la 55 € într-o direcție

Zboară direct spre Hamburg, la cel mai bun preț!

Hamburg este al doilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin.

Hamburg este cel mai important centru cultural și economic din nordul Germaniei.

Hamburg este cel mai verde oraș din Germania. Peste 14% din suprafața orașului este cuprinsă de spații verzi, cum ar fi parcuri, rezervații naturale și grădini.

Este cunoscut oficial ca "Orașul liber și hanseatic Hamburg". Numele său provine de la primul castel construit aici, în timpul împăratului Charlemagne în anul 808. Este cunoscut și ca "orașul râurilor" deoarece este traversat de un număr mare de râuri și canale.

 

Bilete de avion Chișinău - Hamburg, într-o direcție → de la 55 eur

Zborurile sunt efectuate în zilele de miercuri și duminică.

 

IMPORTANT! Odată cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor. Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului → www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19).

 

* Prețul este indicat cu tot cu taxe, într-o singură direcție, depinde de locurile disponibile la momentul emiterii biletului.

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus, fiind una dintre cele mai active companii aeriene dintre cele care operează zboruri de la Chișinău.

 

Bilete de avion din/spre Hamburg?

Procură online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achită cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99