Hotel

O nouă rută de zbor: Chișinău - Liverpool

O nouă rută de zbor: Chișinău - Liverpool
de la 35 € NEW

Compania aeriană Wizz Air anunță despre lansarea cursei Chișinău și Aeroportul John Lennon Liverpool începând cu 22 octombrie 2020.

Te anunțăm despre introducerea unei noi curse, cu itinerarul Chișinău - Liverpool (Marea Britanie) - Chișinău, operate de compania low cost Wizz Air, din data de 22 octombrie 2020.

Liverpool este un oraș englezesc celebru pentru formația Beatles sau mult iubita echipă de fotbal Liverpool.

Orașul Liverpool este înscris în patrimoniul mondial UNESCO și este plin de locuri minunate care așteaptă să fie descoperite.

 

Bilete de avion Chișinău - Liverpool, într-o direcție de la 35 eur

Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și vineri.

 

IMPORTANT! Pentru a putea călători spre Marea Britanie, este obligatorie completarea unui formular online (Passenger Locator Form) cu cel puțin 48 de ore înainte de momentul intrării în țară. Formularul obligatoriu este disponibil în limba engleză aici → https://bit.ly/3iI4pVR

ATENȚIE! Marea Britanie nu a impus restricții de călătorie pentru cetățenii Republicii Moldova, inclusiv posesori ai actelor UE de identitate. Singura condiție care trebuie respectată, este obligativitatea izolării la domiciliu timp de 14 zile.

 

* Prețul este indicat cu tot cu taxe, într-o singură direcție, depinde de locurile disponibile la momentul emiterii biletului.

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus, fiind una dintre cele mai active companii aeriene dintre cele care operează zboruri de la Chișinău.

 

Bilete de avion din/spre Liverpool?

Procură online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achită cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99