Hotel

Cele mai ieftine bilete de avion spre KIEV. Rezervă:

Cele mai ieftine bilete de avion spre KIEV. Rezervă:
de la 39 eur

Lansăm oferta promoţională valabilă pentru cursele efectuate de către compania Ukraine International Airlines.

Zbor Chişinău Kiev Chişinău la doar 39 eur? Este real!

 

LOW COST preturi la bilete de avion spre/ din Kiev:

 

Chisinau Kiev intr-o directie        39 eur, include taxele

Chisinau Kiev Chisinau tur-retur  73 eur, include taxele

 

Procură până la 30 SEP 18

Călătorește până la: 28 FEB 19  

In promotie nu intra perioada: 21DEC18-13JAN19

Achitarea din timp: cu 60 zile înainte!

 

Rezerva aici Bilete de avion Chisinau Kiev cu Ukraine International Airlines 

Rezerva aici Bilete de avion Chisinau Kiev cu Air Moldova

** Preţurile indicate depind de locurile disponibile la momentul rezervării. 

 

TOP 5 atracții gratis la Kiev:

  1. Tururi gratuite. Kievul se alatura astfel multor orase europene unde poti sa ai parte de un tur gratuit al orasului. Du-te la ora 12:00 sau 16:00 in fata Postei din piata centrala – Maidan Nezalejnosti si cauta pe cineva cu un steag albastru. Este ghidul care te va plimba vreo 3 ore prin Kiev pe jos, povestindu-ti despre acest oras fabulos si aratandu-ti multe locuri faine. Arunca o privire pe site-ul Free Tours Kiev pentru detalii.
  2. Manastirea Pecharska Lavra. Roma are Vaticanul, Moscova are Kremlinul, dar nici Kievul nu se poate plange – manastirea Pecharska Lavra este cu adevarat superba, este probabil obiectivul turistic numarul 1 din Kiev. Si ce e mai fain – poti sa intri gratis. Manastirea de sus este detinuta de stat si intrarea costa. Dar nu daca ajungi pe la 7 dimineata, cand se presupune ca vin doar credinciosii, nu si turistii! Iar la lavra de jos intrarea e, oricum, gratuita.
  3. Fa plaja… da, in Kiev se face plaja, mai precis pe malurile Niprului. In mijlocul fluviului se afla o insula numita Hidropark, cu propria statie de metro unde lumea care nu ia calea Odesei sa se scalde in mare vine in masa in weekendurile calduroase de vara (si nu numai). Vei gasi plaje private (astea costa), dar si publice de orice fel, poti juca volei, fotbal, poti inota, poti face tone de activitati. Si mai ales poti bea kvas pentru cateva hrivne.
  4. Cand vii de la aeroport, nu se poate sa nu remarci o statuie gigantica a unei femei parca venite din filmele de groaza manga cu o sabie in mana. Oficial i se spune Rodina Mati (“Mama Patriei”), neoficial “Tzatze de table”. Iar la picioarele ei se afla Muzeul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Pentru a vizita muzeul, costa cateva hrivna, dar, daca vrei sa eviti aceasta cheltuiala, poti sa admiri o intreaga divizie de blindate, rachete, katiuse si alte materiale de lupta prin zona de langa mareata statuie.
  5. Andrivsky Uzviz (“Coborarea lui Andrei”) este partea cea mai incantatoare din orasul vechi. Viziteaza biserica Sf. Andrei (construita de maestrul Rastrelli) si apoi coboara spre Podil, aruncand un ochi prin diversele galerii de arta de pe straduta care coboara destul de abrupt pe alocuri. In plus, vei putea admira suvenirele tipic sovietice – casti de cosmonaut, tricouri CCCP, caciuli de blana cu steaua comunista si medalii “Erou al URSS”.

Rezervează acum biletul tău de avion către Kiev: 022 54 64 64, 068 54 64 64 

Achită bilete de avion cu cardul de credit ONLINE AICI