Turkish Airlines - cea mai bună companie aeriană din Europa

Turkish Airlines - cea mai bună companie aeriană din Europa

Turkish Airlines – Cea mai bună companie aeriană din Europa.

Pentru a 8-a oară consecutiv, Turkish Airlines este premiată ca fiind cea mai bună companie avia din Europa.

Turkish Airlines este una dintre cele mai solicitate companii aeriene la Voiaj International de către moldoveni. Punctualitatea, deservirea de înaltă calitate și posibilitatea de a călători în orice colț al lumii, îi fac pe turiști să revină mereu la Turkish Airlines.

Luni, 20 iunie a avut loc evenimentul Skytrax World Airline Awards 2023 la Muzeul Aerului și Spațiului din cadrul Salonului Aeronautic de la Paris.

Turkish Airlines a fost nominalizată în urma analizei a 20 milioane 230 mii de răspunsuri la  sondajul efectuat de compania Skytrax World Airline în perioada 2022 – 2023, participând peste 100 de țări.

Pe lângă titlul de ,,Cea mai bună companie aeriană din Europa” Turkish Airlines a mai fost premiată pentru ,,Cel mai bun serviciu de Catering din lume la clasa Business”, ,, Cel mai bun serviciu de Catering din lume la clasa Economică”, ,, Cea mai bună companie aeriană din sudul Europei” și ,, Cea mai bună deservire la clasa Economică din Europa”.

Directorul general al Turkish Airlines, Bilal Ekși, a declarat că sunt mândri să primească același premiu pentru a opta oară, indicând că "vom continua să ne îmbunătățim înțelegerea serviciilor în fiecare domeniu și să ne găzduim oaspeții în cel mai bun mod posibil."

Iar managerul superior de la Skytrax, Edward Plaisted a relatat în felul următor:

"A fost un an excelent pentru Turkish Airlines, în ceea ce privește premiile, iar faptul că a fost recunoscută ca fiind cea mai bună companie aeriană din Europa pentru a opta oară, este o realizare fantastică. Premiile pentru cel mai bun catering la clasa business și cel mai bun catering la clasa economică, subliniază de ce Turkish Airlines este atât de populară în rândul clienților."

 

Pentru a alege cea mai bună variantă de zbor cu Turkish Airlines, agenții de ticketing Voiaj International sunt mereu gata să vă ajute. Indiferent de locul în care visați să ajungeți, noi avem soluția!

 

Vă rugăm să verificați disponibilitatea zborurilor și costul acestora pe www.voiaj.md

Emitem bilete online și în agentie, oferim asistență, în caz de urgență.

Consultați specialistul Voiaj International la tel.: 022 54 64 64 sau 068 54 64 64.

Chișinău, bd. C. Negruzzi, 4/2

Filiala Bălți: str. Ștefan cel Mare, 6/1, tel.: 068 16 00 33