Hotel

Turkish Airlines. Zbor spre ATLANTA, rezervă acum

Turkish Airlines. Zbor spre ATLANTA, rezervă acum
de la 735 EUR

Zbor in ATLANTA!

Prezentăm o destinaţie cu zbor prin Istanbul, operată de Turkish Airlines: ATLANTA

Un bilet tur retur permite transportării (Atenţie!) a 2 piese de bagaj Gratuite a cîte 23 kg! 

 

In afara de faptul ca Atlanta este unul din acele orase pline de istorie si cultura  el este si invaluit intr-un mister aparte, datorat in mare parte luptelor ce au fost duse aici. In plus, Atlanta pe timp de vara este o veritabila southern belle. Toate parcurile, toate cladirile, toate atractiile turistice au un aer aparte, au ceva misterios, doar al lor si toti cei care au ocazia de a ajunge in Atlanta raman placut impresionati de tot ce are acest oras de oferit. Mai mult decat atat, lucrul cel mai atragator al orasului este resedinta unde a crescut Martin Luther King Jr. impreuna cu parintii sai, iar aici se strang milioane de turisti anual, pentru a i se aduce omagiul cuvenit.

Dar, cu toate atractiile turistice atat de interesante ce se gasesc in oras, dupa o zi istovitoare de umblat din loc in loc pentru a avea sansa de a vedea tot ce are orasul de oferit, toti turistii merita o pauza de distractie. Cu toate ca Atlanta are numeroase lucruri ce merita vizitate, nimic nu se compara cu un moment de respiro si cel mai bun loc pentru acest lucru este parcul municipal. Aici, atat turistii cat si localnicii, au sansa de a se plimba pe joc, cu bicicleta sau cu barca, de a juca diferite jocuri sau pur si simplu de a se relaxa la un gratar sau la un picnic. Dimensiunile enorme ale parcului le ofera tuturor sansa de profita de timpul liber dupa bunul lor plac si pentru un toti cei ce traiesc intr-un oras atat de aglomerat, parcul vine ca o binecuvantare. 

Un alt loc de interes public, in special pentru cei mai tineri dintre locuitorii si vizitatorii orasului este districtul Buckhead, unde se pot gasi toate cluburile, restaurantele si localurile perfecte pentru petrecerea timpului liber. Mai mult decat atat, districtul nu e faimos doar pentru viata de noapte, ci si pentru magazinele ce sunt deschise pe tot parcursul zilei. Buckhead este un centru comercial renumit unde se pot gasi unele dintre cele mai scumpe magazine din oras. Chiar daca nu aveti banii necesari de a face cumparaturi intr-unul din magazinele din district, puteti merge la o sesiune de window shopping care nu costa nimic dar va va umple de inspiratie si de admiratie. Acesta este un mod placut de a petrece timpul liber, in special pentru doamne si domnisoare. 

Pe scurt, Atlanta este genul de oras faimos pentru numeroasele sale atractii turistice. Dar chiar si cei care isi petrec ziua mergand din loc in loc simt nevoia uneori sa se si relaxeze iar orasul pune la dispozitia clientilor numeroase locuri unde isi pot indeplini aceasta dorinta. Baruri, localuri, restaurante, cluburi, cluburi de comedie si tot felul de alte locuri de acest gen pot fi luate cu asalt de toti cei interesati sa-si petreaca timpul liber socializand. Pe de cealalta parte, insa, toti cei care vor sa ia o simpla gura de aer in timp ce se bucura de o lectura sau in timp ce joaca un meci de tenis, o pot face in parcul central.

 

Sună acum pentru bilet de avion în Atlanta: 022 54 64 64

Află secretele zborurilor ieftine și procură bilet cu cardul pe VOIAJ.md