Hotel

Zburăm din nou spre Varșovia cu LOT Polish Airlines!

Zburăm din nou spre Varșovia cu LOT Polish Airlines!
de la 79 € într-o direcție

VENIM CU VEȘTI BUNE! Compania aeriană LOT Polish Airlines reia cursele regulate Chișinău - Varșovia începând cu 15 noiembrie 2020.

LOT Polish Airlines este principalul operator aerian polonez, cu baza principală pe Aeroportul Frederic Chopin din Varșovia, și principalele aeroporturi în Cracovia, Katowice, Gdansk, Wroclaw și Poznan.

LOT Polish Airlines operează 52 de rute internaționale în 36 de țări.

 

Bilete de avion Chișinău - Varșovia, într-o direcție → de la 79 eur.

Bilete de avion Chișinău - Varșovia - Chișinău, tur-retur → de la 106 eur.

Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni, miercuri, joi și duminică.

 

IMPORTANT! Odată cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor. Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului → www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19).

 

* Prețul este indicat cu tot cu taxe și depinde de locurile disponibile la momentul emiterii biletului. Puteți transporta o unitate de bagaj de mână până la 8 kg.

 

Bilete de avion cu LOT Polish Airlines?

Procurați online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achitați cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99

 

De ce ne-am îndrăgostit în Varșovia?

Începând cu străzile curate, clădirile vechi cu o arhitectură barocă, foarte mulți zgârie-nori, transportul ultra modern, care niciodată nu întârzie, până la oameni binevoitori...

Locul preferat al tuturor turiștilor care vizitează Varșovia rămâne a fi "centrul vechi" al orașului, cu renumita piață, care, deși a fost afectată de trecut, a fost refăcută într-un mod remarcabil care nu are cum să nu fascineze. Frumusețea care înconjoară orașul vechi, te poate duce fără să vrei în trecut, printre familiile de negustori bogate, care cândva se plimbau, pe aceste străzi. Piața, înconjurată de fostele reședințe, ale acestor negustori, este plină de cafenele, restaurante tradiționale și terase, magazine de suveniruri și înțesată de o mulțime de oameni.

Unul dintre parcurile preferate ale vizitatorilor Varșoviei este "Parcul Lazienki", care este unul din cele mai mari parcuri din lume și cel mai mare, ca suprafață, din Varșovia. Un parc cu arhitectură barocă, cu clădiri impresionante, plin de cele mai prietenoase veverițe și păsări.

Aici oamenii duc un mod de viață sănătos, preferă plimbările, mersul pe bicicletă, sportul. Iar cel mai impresionant lucru e, că aici fiecare al doilea om, tânăr, vârstnic, citește, oriunde, în tramvai, în autobuz, metro, pe băncile din parc.

Vă îndemnăm și pe voi să citiți, să zâmbiți, să călătoriți mai mult, să vizitați Varșovia cu persoanele dragi!