Hotel

Zburăm din nou spre Viena cu Austrian Airlines!

Zburăm din nou spre Viena cu Austrian Airlines!
de la 145 € într-o direcție

VENIM CU VEȘTI BUNE! Austrian Airlines a reluat operarea între Chișinău și Viena, cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Austrian Airlines oferă calitate înaltă a serviciilor. Linia aeriană oficială a Austriei a fost lansată în 1958. Din anul 2000, Austrian Airlines este un membru a celei mai mari alianțe aviatice - Star Alliance. Austrian Airlines este una dintre cele mai tinere și moderne flote din Europa, formate din Airbus și Boeing, cu o durată de viață de 6 ani.

Cursele aeriene din/spre Viena sunt efectuate în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție.

 

Bilete de avion Chișinău - Viena, într-o direcție  de la 145 eur (bagaj de cală inclus)

Bilete de avion Chișinău - Viena - Chișinău, tur-retur → de la 239 eur (bagaj de cală inclus)

 

IMPORTANT! Odată cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor. Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului → www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19).

 

* Prețul este indicat cu tot cu taxe, bagaj de cală inclus, depinde de locurile disponibile la momentul emiterii biletului.

 

Bilete de avion din/spre Viena?

Procurați online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achitați cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99