Hotel

Hotel

Codru

Oraș

Chisinau

Codru

“Codru” este un Complex Hotelier, constituit din 3 blocuri moderne, care activeaza cu succes in Republica Moldova din anul 1974.

Situat in plin centru civic al capitalei, la 20 minute de Aeroportul International Chisinau, Complexul Hotelier “Codru” este un hotel de lux si se considera cel mai important punct de reper al delegatiilor oficiale republicane si internationale, al oamenilor de afaceri sositi in Republica Moldova.

Parlamentul Republicii, Presedintia, Guvernul, ministerele, ambasadele si reprezentantele internationale, acreditate in Moldova, principalele puncte de atractie ale capitalei se afla doar la cateva minute de hotel.

Amplasat intr-un cartier rezidential linistit, fara vacarmul unui centru urban aglomerat, avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, “Codru” ofera conditii ideale pentru organizarea intrunirilor oficiale si de afaceri cit si a unui sejur distins.

Complexul ofera 155 de camere variate – de la single, double (euro si standarde), semiluxuri si luxuri, pana la apartamente prezidentiale, ce permit cazarea a 180 oaspeti concomitent.

Hotelul dispune de 5 sali de conferinta cu o capacitate de la 6 pana la 200 locuri, care ofera solicitantilor o atmosfera selecta si lucrativa pentru organizarea de conferinte, simpozioane, seminare, intruniri ale oamenilor de afaceri, runde de tratative, receptii si banchete.

Meniul bogat al restaurantului “Codru” , care propune cele mai alese retete culinare din bucataria nationala si europeana, varietatea de bauturi excelente de la barul hotelului pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Business-centru cu conectare Internet, frizerie, boutique de suvenire, spalatorie, curatatorie, servicii transport, arenda automobil si excursii, odihna in mediu rural la Vila “Albasadorf” - filiala Complexului, sunt doar o parte din facilitatile oferite clientelei noastre.

Amabilitatea, promptitudinea, calitatea inalta a serviciilor este cartea de vizita a Complexului Hotelier “Codru”!