Hotel

Radisson Blu Leogrand

Hotel

Radisson Blu Leogrand

Oraș

Chisinau

Radisson Blu Leogrand

Radisson Blu Leogrand

Situat în centrul orașului, lângă celebra Catedrală Naşterea Domnului și clădirea Parlamentului din Chișinău, acest hotel oferă parcare gratuită și acces gratuit la WiFi.

Hotelul are restaurant elegant și oferă acces gratuit la centrul de fitness și spa.

Restaurantul elegant Ambassador servește un bufet bogat de mic dejun şi o varietate de mâncăruri locale și internaționale. Restaurantul New York are program nonstop. De asemenea, hotelul are restaurantul Zaxi care servește preparate din bucătăria asiatică și oferă vedere panoramică și muzică live.
Hotelul Radisson Blu Leogrand pune la dispoziție camere și suite cu aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Băile includ articole de toaletă și papuci.
Hotelul Radisson Blu Leogrand este înconjurat de magazine, muzee și atracții turistice, fiind o bază ideală pentru explorarea orașului Chișinău. Aleea Clasicilor şi Teatrul Naţional de Operă şi Balet se află la numai 5 minute de mers pe jos.
Gara principală din Chişinău este situată la 6 km de hotel.

Aeroportul Chişinău se găsește la 15 minute de mers cu maşina, iar oaspeții pot rezerva un serviciu de transfer.

Hotelul Radisson Blu Leogrand dispune de 6 săli de conferința, cu acces gratuit la internet și cu echipament audio-vizual. De asemenea, puteți utiliza zonele de funcții din Centrul de convenții, inclusiv o sală de bal cu o capacitate de până la 1.000 de persoane pentru o conferință sau o recepție de cocktail.