Hotel

Luna Hotel

Hotel

Luna Hotel

Oraș

Chisinau

Luna Hotel

Hotelul LUNA si-a deschis usile in septembrie 2003. Acest hotel de trei stele, cu 19 camere, este situat in centrul Chisinaului.
Amplasarea hotelului este comoda: de la aeroport se ajunge in doar 20 minute, se afla in unul din cele mai linistite cartiere ale orasului. Mergind doar 5-10 minute puteti ajunge la majoritatea ambasadelor, Presedentie, Parlament si Guvernul Republicii Moldova, Teatrul de Opera si Balet, parcuri si center comerciale.

Hotelul este inzestrat cu un sistem de paza cu doua nivele, care garanteaza siguranta Dvs. pe parcursul aflarii in hotel.
Dimineata Va veti trezi sub ciripitul melodios al pasarilor. Florile vii, prezente pe scari si in hol, finiseaza imaginea unei oaze de relaxare si liniste.

Hotelul LUNA ofera clientilor un spectru larg de servicii: restaurant, bar, servicii de transport cu microbusul propriu, servicii de comunicare (telefon, fax, internet) si room-service-ul 24/24 de ore.

Hotelul LUNA reprezinta o solutie ideala in timpul unei calatorii de afaceri sau odihna in Moldova. Primirea marinimoasa Va va crea senzatia comfortului familial si va transforma hotelul in casa Dvs. proprie pe timpul vizitei in Chisinau.