Hotel

Manhattan Hotel & Restaurant

Hotel

Manhattan Hotel & Restaurant

Oraș

Chisinau

Manhattan Hotel & Restaurant

''Manhattan Hotel & Restaurant ''4*

Administraţia complexului hotelier 4 stele "Manhattan Hotel & Restaurant" Vă invită să descoperiți localul, unde profesionalismul, flexibilitatea, abordarea individuală şi ospitalitatea sunt stele pentru a ne ghida. Lansat de curând, situat pe str. Ciuflea,1 (colţ cu str. 31 August 1989), în imediata apropiere a zonei business-ului,complexul hotelier este locul ideal pentru călătorii de afaceri, serate corporative,banchete.Datorită locației sale ușor accesibile, a standardului internațional de servicii, camerelor confortabile și prețurilor rezonabile,hotelul deja este recunoscut atât în țară cât și peste hotare.

''Manhattan Hotel & Restaurant''4* oferă următoarele servicii și facilități:

  • Camere confortabile;

  • Restaurantul A la carte "Manhattan" cu perlele bucătăriei americane, europene și naționale capacitate ''Sitting'' 60-120 persoane;

  • Barul "Manhattan"cu designul sau asemănător barurilor din “Little Italy”,Manhattan;

  • Centrul de afaceri pentru 50-90 persoane,dotat cu calculator, Internet Wi-Fi, Imprimantă, Ecran, Fax, Xerox și echipament și cabina pentru traducere simultana ;

  • Sală de conferințe pentru 40-70 de persoane dotată cu LCD proiector, ecran, flip-chart, internet Wi Fi;

  • Salon de frumusețe și salon SPA: servicii de coafură, manichiură, pedichiură, masaj, talasoterapie, saună finlandeză,piscină, saună infraroșie, baie Turcească (hamam).

Confortul, stilul și eleganta Hotelului și Restaurantului Manhattan este o combinaţie unică de elemente moderne de interior cu căldura și ospitalitatea moldovenească. Stilul unic al hotelului și vederea splendidă spre Catedrala Sfântul Teodor va crea o imagine de neuitat a Chișinăului și o senzație unică de liniște.

"Manhattan Hotel & Restaurant"4*dispune de 29 camere: 24 Superior Duble, 4 Superior Suites, 1 Prezidential Suite. Toate camerele noastre sunt echipate cu: aer condiționat, safeu, minibar, saltele de mărimi king şi queen, duş cu jet și hidro-masaj sau cadă, ecran plat cablu TV, internet Wi-Fi, uscător de păr, masă de birou cu o lampă, papuci de cameră, la cerere se va oferi halat de baie.