Hotel

Nobil Luxury Boutique Hotel

Hotel

Nobil Luxury Boutique Hotel

Oraș

Chisinau

Nobil Luxury Boutique Hotel

Nobil Luxury Boutique Hotel - este un superb hotel de cinci stele care dispune de 27 de camere, 2 restaurante magnifice, un distins Cigars Club, o minunată terasă panoramică asupra oraşului, o sală de conferinţe, un SPA-Centru exclusiv, fitness-centru şi un salon de frumuseţe DESSANGE.
Temelia existenţială Nobil Luxury Boutique Hotel se bazează pe armonizarea confortului şi a eleganţei cu scopul creării unei ambianţe elitare, corespunzătoare statului şi standardelor Boutique Hotel-urilor Europene de clasa LUX. Candelabre de cristal, pardoseală de marmură, covoare scumpe, lemn preţios - un design inspirat din epoca clasică a luxului, perfectat cu elemente tehnice contemporane, indispensabile pentru existenţa cotidiană.
Tot mobilierul hotelului este executat la comandă specială de renumita fabrică de mobilă Francesco Molon din Italia. Nobil Luxury Boutique Hotel acordă o atenţie deosebită micilor detalii ca : gazeta zilnică, cafeaua aromată şi disponibilitatea 24 de ore pe zi de a transpune în realitate dorinţele oaspeţilor noştri, deoarece bunăstarea clienţilor este prerogativa noastră maximală.
Aşezarea unică a Nobil Luxury Boutique Hotel - în inima capitalei şi epicentrului teatral, în nemijlocită apropiere de ,,Strada Artei Naţionale'', nu departe de istorica Piaţă a Marii Adunări Naţionale şi în doar trei minute de la zona magazinelor, îl evidenţiază în infrastructura oraşului poziţionîndu-l în clasamentul favoriţilor pe prima poziţie.

Facilitati disponibile:

Sală de conferinţe
Business Centru
Cameră pentru convorbiri
Salon de înfrumuseţare
Spa Salon
View Café & Restaurant
Cigars Club
Nobil Italian Restaurant
Închirierea maşinilor
Servicii baby-sitting (bonă)
Asistenţă medicală
Depozitarea bagajelor
Wireless Internet
Servicii Secretariat
Servicii de florar
Curăţătorie chimică
Servicii de curăţare a încălţămintei
Servicii Concierge
Transfer
VIP desrvire în Aeroportul International Chisinau