Recomandă-ne unui prieten și noi te premiem!

"Recomandă-ne unui prieten şi noi te premiem"

Informatii generale

 • Campania promotională “Recomandă-ne unui prieten și noi te premiem” este organizată de compania Voiaj International & Co și se va desfasură in perioada 23.05 – 31.05.2018.
 • Campania va fi reflectată și se va desfasura printre utilizatorii retelei de socializare Facebook.
 • Conceptul acțiunii presupune recomandarea serviciilor turistice de către clienții sau potențialii clienți Voiaj international & Co altor persoane fizice.
 • Recomandarea se va efectua prin intermediul rețelei de socializare Facebook.
 • Persoana ce recomandă necesită sa pună like la pagina oficială de Facebook a companiei Voiaj international & Co.
 • Recomandarea se consideră in momentul in care persoana care recomandă face share prietenilor sai postarii informative despre campania promotională “Recomandă-ne unui prieten și noi te premiem“.
 • Persoana care a primit recomandarea se adresează unui agent Voiaj International & CO pentru a primi oferta de vacantă pentru urmatoarele destinatii: Antalya, Bulgaria, Insula Creta si Spania (statiunile din zona Barcelonei).
 • In urma deciziei de rezervare a sejurului, agentul Voiaj International & Co intocmeste contractul de deservire turistică conform conditiilor stabilite cu contractantul.
 • In cazul in care persoana recomandată a fost recomandată de mai multe persoane, se va lua in calcul recenzia contractantului.
 • La campanie pot participa persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, clienți sau potențiali clienți a companiei Voiaj International & Co.
 • Persoana care recomandă poate recomanda una sau mai multe persoane, insă va beneficia de premiile prezentei campanii pentru 2 persoane contractate (două pachete turistice rezervate).
 • Atat persoana care recomandă, cat si cea recomandată își poate folosi premiul sub formă de bonus, ca reducere la procurarea urmatoarelor sejururi (bonusul premial nu se va aplica la procurarea curentă, acesta va avea valabilitatea 24 de luni)

 • Pentru informații cu privire la campania promotionala “Recomandă-ne unui prieten și noi te premiem“, potențialii participanți pot contacta reprezentanții companiei Voiaj International & CO la numarul 022 882 882, se pot adresa in oficiul Voiaj International & Co la adresa mun. Chisinău, bd Negruzzi 4/2 sau pe pagina oficială de Facebook a companiei. 

Premiile campaniei

În cadrul acestei campanii se vor acorda următoarele tipuri de premii: 

Clienţii care fac recomandarea unei persoane fizice pentru procurarea unui pachet turistic cu destinatia Antalya, Bulgaria, insula Creta si Spania (statiunile de langa Barcelona) de la compania Voiaj International & Co, vor beneficia de: 

- Premiul in valoare de 400 MDL sub formă de bonus pe cardul de fidelitate "Club Voiaj" (in cazul in care clientul nu detine un card "Club Voiaj", acesta se va deschide imediat pe numele clientului) pentru prima persoană recomandată (un contract de deservire turistică)

- Premiul in valoare de 200 MDL pentru o a doua persoană recomandată (al doialea contract de deservire turistică)

 

N* Persoana care face recomandarea poate primi maxim două premii. 

- Persoanele recomandate care rezervă un sejur si vor intocmi contractul de deservire turistică vor beneficia de emiterea unui card de fidelitate "Club Voiaj" cu un bonus in valoare de 100 MDL deja pe cont.