News

În ce cazuri taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu se va percepe?

Pentru biletele emise conform unor tarife ale Fly One va fi percepută o taxă pentru înregistrarea la cursă (“Check-in fee”).

Pentru ca să achitaţi mai puţin, recomandăm să apelaţi la Voiaj International şi să achitaţi taxa odată cu emiterea biletului. Valoarea taxei de înregistrare este de:

Timpul achitării/emiterii

Grupul tarifar

Standard/Promo

Loyal

Advantage

Odată cu emiterea biletului

€ 6

€ 6

gratuit

Orice alt timp

€ 10

€ 10

gratuit

Atenţie!!! Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu se va percepe în cazul efectuării înregistrării pe site-ul oficial al companiei (www.flyone.md) nu mai devreme de 24 ore înainte de zbor și nu mai tîrziu 4 ore inainte decolare.

Înregistrarea Online la cursele regulate ale Companiei Fly One este disponibilă pentru toate cursele Companiei cu decolare din Chișinău sau cu decolare din Veneţia, Roma, Parma, Moscova (Domodedovo/Vnukovo) și Sankt-Petersburg.

Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) poate fi rambursată doar în cazurile în care pasagerul nu va zbura, în toate celelalte cazuri taxa respectivă nu este rambursabilă.

Pînă la disponibilitatea serviciului de înregistrare online la cursele Companiei Fly One cu decolare din Barcelona, Valencia, Lisabona, Birmingham, Dublin, Milano, Veneția, Verona, Paris taxa de înregistrare prevăzută conform regulilor tarifului în mărime de 10 euro nu se va percepe nici la aeroport, nici la procurarea biletului.

 

Pentru detalii rugăm sunaţi la casele de bilete de avion: 022 54 64 64