Plecați într-o călătorie interesantă cu Aegean Airlines!

 

Cele mai bune oferte la bilete de avion în Moldova - cu noi!

Ați visat la o vacanță fără griji pe insulele grecești? Acum visul dumneavoastră devine realitate, datorită ofertelor de neegalat ale Aegean Airlines și ale filialei sale Olimpic Air. Unindu-se pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și pentru a-și extinde rețeaua de rute în Grecia și nu numai, aceste companii aeriene au devenit partenerul tău ideal de călătorie.

Rețeaua de zboruri a Aegean Airlines și Olimpic Air acoperă întreaga lume, iar datorită apartenenței lor la Star Alliance, acestea oferă conexiuni avantajoase pentru călătorii din Moldova. Cu două zboruri pe săptămână de la Chișinău la Atena, Aegean Airlines vă asigură o călătorie confortabilă și convenabilă. 

De ce Aegean Airlines este cea mai bună alegere pentru dvs: 

1. O gamă largă de destinații: Zboruri via Atena către toată Grecia, inclusiv Salonic, Heraklion, Chania, Corfu, Mykonos, Rhodes, Santorini și multe altele. Și nu numai în Grecia - Aegean Airlines vă va duce în cele mai uimitoare orașe din lume și din Europa, cum ar fi Cairo, Lisabona, Barcelona, Dresda. Adis Ababa, Abu Dhabi și Munchen. 

2. Vacanțe în Grecia: scufundați-vă în atmosfera unică a Greciei, bucurați-vă de climatul cald mediteranean, explorați situri antice și descoperiți plaje uimitoare. 

3. Cele mai bune prețuri pentru zboruri: Vizitați site-ul nostru  www.voiaj.md pentru mai multe informații și pentru a cumpăra cu ușurință bilete online. Cu noi, călătoria dvs. va deveni mai accesibilă. 

Nu ratați ocazia de a descoperi lumea cu Aegean Airlines și Olimpic Air.Comoditatea și serviciile neîntrerupte sunt calea dumneavoastră către o vacanță de neuitat!  

 

Telefon: 022 54 64 64 64 sau 068 54 64 64 64

Chișinău, bd. C. Negruzzi 4/2.

Filiala din Bălți: str. Ștefan cel Mare 6/1, tel: 068 16 00 33

 Rezervarea biletelor online → www.voiaj.md.