Povești musicale de Crăciun - Voiaj International organizează un concert magic de Crăciun

Voiaj International organizează un concert magic de Crăciun la Sala cu Orgă din Chișinău pentru clienții fideli care ne-au fost alături de-a lungul anilor!

În această perioadă specială de sărbători, Voiaj International se pregătește să le ofere clienților săi fideli un cadou de neuitat - un Concert de colinde cu ocazia Crăciunului!

Pe scena magnifică a Sălii cu Orgă îi așteaptă artiști remarcabili din Corul "Gloria", Corul "Art Vox" și Ansamblul Etno-Folcloric. Interpretarea lor uimitoare și execuția muzicală unică vor crea atmosfera unui basm festiv și vor oferi publicului bucurie și încântare.

Credem că sezonul festiv este un moment de magie și bucurie, așa că am decis să le oferim clienților noștri dragi o experiență unică. Concertul,,Povești musicale de Crăciun” promite să fie o sursă de emoții pozitive, o mare de zâmbete și distracție. Apreciem clienții noștri pentru loialitatea lor, iar acest eveniment este modul nostru de a le spune "Mulțumim" pentru sprijinul și încrederea acordată.