Praga este perfecta din toate punctele de vedere

Uneori zborul nostru are nevoie de o pauza, alteori de motivație si adesea de inspirație. Privind cu încredere realitatea noastră, înțeleg ca pentru a fi mai optimiști, avem nevoie de câteva lucruri simple: idei si vise. De multe ori, locul si timpul potrivit ne pot schimba viata. Din acest motiv, este important sa ne adresam la timp specialiștilor în domeniu, pentru un tratament corect. M-am lăsat pe mana lor, a maeștrilor în arta calatoriilor. Companiile Voiaj International și Air Moldova au plăcerea sa va prescrie, anul acesta, un bilet spre Praga, faimoasa capitala a frumosului.

Le-a luat ceva timp sa ma convingă de faptul ca Praga merita vizitata și ca este destinația de inspirație. "Praga este perfecta din toate punctele de vedere" mi-au șoptit agenții. I-am ascultat, am cumpărat un bilet si am ajuns la Praga.

Vizita intr-un oraș necunoscut nu se rezuma doar la biletul de călătorie, o vacanta reușită are nevoie de un sejur confortabil intr-un hotel, în care sa ne refacem forțele după plimbările lungi pe străzi. Datorita companiei Voiaj International si Air Moldova ne putem alege și personaliza zeci de destinații in Europa și nu doar... Imaginati-va cum ar fi sa puteți rezerva acum un city-break la Roma, Portugalia, Istanbul, Lisabona... si sa plecati spre aeroport in doar cateva ore? Eu cred ca este un vis, care deja are aripi și poate sa zboare, rămâne doar sa treceți pe la maestrii in arta calatoriilor și sa va luați biletele și rezervarea la hotel. ”Cate zile durează fericirea?”, fericirea este afara timpului, aceasta se întinde pe tot Pământul. Va mai spun un secret, fericirea poate începe cu un city-break potrivit pentru 3-5 zile.

- De ce trebuie sa vizitez neapărat Praga anul anul acesta?

- Dacă nu mergem la Praga anul acesta, atunci când? Exista vreun motiv pentru care sa nu mergi acum la Praga?

- Ce sa spun, am doar motive pentru a merge și niciunul pentru a amana vizita...

Cred ca este timpul sa discutam cauzele pentru care minunatul oraș Praga este o alegere buna pentru oricine.

Praga este atemporala

Cu siguranță, veți fi uimiți de finețea și decorul delicat al acestui oraș, parca pierdut între vremuri. Praga este un oraș extrem de încărcat cu edificii istorice, poduri vechi și o grămadă de comori antice, pregătite sa întâmpine și sa bucure inimile fiecărui turist. Finetea anilor trecuți a fost împletită armonios cu noutățile aduse de schimbările actuale.

Praga este romantica

Un cuplu de îndrăgostiți își vor găsi o ocupație pe plac, ce poate fi mai frumos decât o plimbare pe podurile vechi, care ascund, cu siguranță, sute de povesti nemaipomenite de dragoste. Hoinareala pe străzile mici și vizitarea localurilor de poveste vor da aripi amintirilor voastre.

Praga oras al aventurilor

Orice aventura începe cu putina indrazneala de a pași intr-un oraș străin și poate curaj de a înfrunta frigul și misterul care învăluie tot orașul.

Praga este misterioasa

Sunt multe legende misterioase care își leagă existenta de acest oraș și ca să nu știrbei din curiozitate, voi lăsa descoperirea misterelor celor care sunt îndrăzneți și curioși. Sunt sigura ca veți tentați sa găsiți casa lui Faust, locuința vrajitoarei Dragomira sau chiar și a vampirului Lukaș. Suna cu adevarat tentant pentru amatorii de misterși aventuri irepetabila.

Praga gurmanzilor

Amatorii de bucate exotice sau neîncetate vor avea ocazia sa se delecteze cu o varietate grandioasa de bere, se spune ca de aici încep sa curgă izvoarele magice cu licoarea berii. Fie ca sunteți amator al berii sau nu, este păcat sa ratați degustarea berii, măcar a câtorva soiuri... Iar dacă am început sa discutam despre bere, profesioniștii știu ca aceasta trebuie însoțită și de bucate potrivite, cum ar fi renumitii cârnați cu ceapa, aburind printre halbele cu bere proaspătă și rece.

Praga ne așteaptă pe toți, fie ca ne dorim un week-end relaxant, o escapada romantica, o excursie istorica sau o vacanta în capitale berii și a deliciile, ne vom găsi cu toții ocupație și sunt sigura ca ne vom revedea abia la întoarcere în aeroport, nerăbdători sa povestim...

Spre final de povestire va voi adresa o singura intrebare:

"Oare veți îndrăgi Praga la fel de mult, cum am indragit-o și eu?"

Rămâne sa îmi spuneți cum a fost aventura Voastră în acest oraș...