Chișinău - Istanbul, 7 zboruri pe săptămână

Începând cu luna august, pentru cursa ISTANBUL este mărită frecvența zborurilor de către Turkish Airlines, care va opera până la 7 curse săptămânal.

Oricine ajunge la Istanbul se simte instantaneu bine. Este un oraș fascinant care combină ce e mai bun între Est și Vest.

În ultimii zece ani a crescut fantastic, iar asta se vede în numeroasele clădiri noi, mall-uri moderne și cafenele din ce în ce mai sofisticate. Bazarurile au rămas în special pentru turiști sau pe la perferii pentru cei care vin să-și încerce norocul în capitala economică a Turciei. În plus, Istanbulul beneficiază de cei 1600 ani în care a fost capitala a unor imperii mărețe - bizantin și otoman, având niște monumente excepționale!

 

Bilete de avion Chișinău - Istanbul, într-o direcție  de la 154 eur, bagaj inclus (cu o frecvență de 7 zboruri pe săptămână)

Optați pentru cele mai bune conexiuni spre țările lumii!

 

Turkish Airlines deservește mai multe țări decât oricare altă companie aeriană din lume și operează zboruri către 292 destinații din întreaga lume, inclusiv mai mult de 51 curse interne și mai mult de 115 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Nord și de Sud.

 

* Prețul este indicat pentru zbor într-o direcție și depinde de locurile disponibile la momentul rezervării.

** IMPORTANT! Odată cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor.

 

Bilete de avion cu Turkish Airlines?

Procurați online, simplu, sigur pe www.VOIAJ.md, achitați cu cardul sau în oficiu (bd. C. Negruzzi, 4/2).

Casele de bilete: 022 54 64 64, 068 54 64 64

Oficiul în or. Bălți: 0231 888 99