Hotel

Oraș

Budapesta + Viena + Praga + Bratislava + Dresda

 
de la 235 €

Târguri feerice de Crăciun din Europa!

Nu peste mult timp începe perioada sărbătorilor de iarnă, un prilej ideal pentru concediu. Și ce destinație e mai potrivită în luna decembrie dacă nu una unde poți vizita un târg de Crăciun magic? Acestea reprezintă o parte din farmecul sărbătorilor, iar multe dintre ele au o istorie de sute de ani! 

 

Perioada sejurului: 17 decembrie - 24 decembrie 2017 

Durata sejurului: 7 nopți / 8 zile 

 

Preţul pentru o persoană cu cazare în cameră dublă - de la 235 EUR

 

Program: 

1 zi 

Plecarea din Chisinau, ora 12:00.

2 zi 

Sosire in Budapesta. Cazare in hotel 3*. Excursie - tur panoramic prin Budapesta: Piata Eroilor, Castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Citadela, etc. Timp liber, vizitarea pietei de Craciun. 

3 zi 

Mic dejun. Plecarea spre Viena. Excursie - tur panoramic prin Viena, unde se va vizita: "Ringstrasse" (strada centrala din Viena), Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg si gradina palatului Burggarten cu statuia lui Mozart, Catedrala Sf. Stefan (Stephansdom), Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater, etc. Timp liber prin targul de Craciun - cel mai cunoscut si mediatizat targ de Craciun din lume. In majoritatea pietelor din oras sunt amenajate mici targuri, dar cel mai mare si mai important este cel din Piata Primariei Rathausplatz. Pornirea spre Praga. Cazare la Praga la hotel 3*.

4 zi 

Mic dejun. Tur panoramic în Praga: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga, Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Timp liber pentru vizitarea iarmarocului de Craciun. Pe Vaclavska Namnestie sunt amplasate tarabe amenajate, care ofera o multitudine de idei de cadouri. Tot la tarabe pot fi gasite si alimente si specialitati gastronomice regionale, si numaidecat castani copti. Pe langa cumparaturi, vizitatorii au parte si de spectacole stradale si un parcuri de distractii. 

5 zi 

Mic dejun. Optional: excursie la orasul istoric Dresda (Germania). Timp liber. Shopping la Mall sau targuri. Aici sunt amenajate unsprezece piete complet diferite pentru a satisface placerile tuturor, oricat de contradictorii ar fi. De asemenea, povestile de Craciun prind viata la teatrele din oras, in timp ce muzeele gazduiesc expozitii speciale, iar pe Elba plutesc in fiecare seara barci impodobite cu luminite. 

6 zi 

Mic dejun. Tur panoramic prin Bratislava. Timp liber la targul de Craciun cu standuri din lemn, imbracate in panza alba si rosie si luminate festiv cu mii de luminite. Plecarea spre Budapesta. Cazarea la hotel 3*. 

7 zi 

Mic dejun. Timp liber prin Budapesta. La dorinta: vizitarea Gradinii Zoologice si Tropikariumu-lui din Budapesta, a renumitelor bai termale, inclusiv si in aer liber. Seara: cel mai indragit program din Budapesta - CROAZIERA PE DUNARE, combinata cu o cina festiva copioasa si sampanie. Croaziera se face seara si are o durată de 2 ore, timp in care se realizeaza un tur panoramic prin centrul orasului si in zona celor 7 poduri renumite dunarene (simbolul Budapestei), precum si in zona celor mai deosebite vestigii medievale monumentale, iluminate fascinant cu reflectoare si jocuri de lumini, care apartin Patrimoniului Mondial Cultural ocrotit de UNESCO. Plecarea spre Chisinău. 

8 zi 

Sosirea in Chisinau (orientativ ora 12:00). 

 

Prețul este de persoană și include: 

 • 5 nopți / 6 zile cazare la hotel 3* în Budapesta (2 nopți) + Praga (3 nopți); 
 • Mic dejun; 
 • Tur de oraș Budapesta, Viena, Praga și Bratislava; 
 • Transportul confortabil tur - retur şi pe tot parcursul programului de vizitare a obiectivelor turistice (Budapesta - Viena - Praga - Bratislava - Budapesta); 
 • Însoţitor de grup; 
 • Asistența consulară; 
 • Asigurarea medicală; 
 • Tur panoramic și pietonal în Budapesta, Viena, Praga și Bratislava; 
 • Ghizii locali de limbă română sau rusă. 

 

În preț nu sunt incluse: 

 • Croazieră pe Dunare cu cină festivă - 30 EUR / persoană; 
 • Dresden (Germania) sau Karlovy Vary (izvoarele termale) şi uzină de bere "Krusovice" (Cehia) - 30 EUR / persoană. 

 

Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării. 

 

CADOU: Card de fidelitate CLUB VOIAJ! 

1% reducere pentru bilete de avion sau foi turistice!

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2