Hotel

Oraș

Lisabona

 
de la 139 €

Dacă ești pasionat de muzică, cu siguranță vei vrea sa mergi la Concursul Muzical Eurovision, care se desfășoară între 08 - 12 mai 2018!

Vă invităm la EUROVISION 2018! Aceasta va avea loc în Lisabona, Portugalia, în urma victoriei țării la ediția din 2017 organizată în Kiev, cu piesa "Amar pelos dois", interpretată de Salvador Sobral. 

 

TURIM ALAMEDA 4*

Situat vizavi de Instituto Superior Tecnico din Lisabona, Turim Alameda 4* are Wi-Fi gratuit şi o recepţie de 24 de ore. Camerele au televizoare LCD prin satelit. 

Hotelul este situat la 5 minute de mers de staţiile de metrou Alameda şi Arroio, făcând posibilă intrarea în Barrio Alto, în 5 staţii de metrou. Turnul Belem este la 15 minute de mers cu maşina. 

1 noapte de cazare în perioada 7-13 mai 2018 / DBL Standard / Twin Room / BB / 139 EUR 

 

ACORES LISBOA 4*

Beneficiind de o locaţie excelentă în Praca de Espanha, la mică distanţă de mers pe jos de staţia de metrou, Acores Lisboa este un hotel de 4 stele care pune la dispoziţie o recepţie cu program nonstop şi oferă acces rapid spre centrul oraşului Lisabona.

Hotelul găzduieşte o expoziţie permanentă a artistei-fotograf Cristina Ataide, originară din Insulele Azore. 

1 noapte de cazare în perioada 7-13 mai 2018 / DBL Standard / Twin Room / BB / 159 EUR 

 

HOTEL METROPOLE 3*

Hotelul Metropole 3* are o poziţie prestigioasă, în piaţa principală din Lisabona, Rossio. Acest hotel de tip boutique oferă un decor în stil Art Nouveau şi camere stilizate individual, care îmbină facilităţile moderne cu mobilier original de epocă. 

Camerele spaţioase au balcoane pe piaţa Rossio sau cu vedere la ruinele Mănăstirii Carmo. Acestea sunt dotate cu TV şi aer condiţionat. Băile acestora includ o cadă şi au dale tradiţionale portugheze, realizate manual. 

1 noapte de cazare în perioada 7-13 mai 2018 / DBL Standard / Twin Room / BB / 269 EUR 

 

OLISSIPPO ORIENTE 4*

Olissippo Oriente 4* este amplasat în Parque das Nacoes, noul centru financiar din Lisabona. Acesta oferă camere izolate fonic, prevăzute cu un televizor cu ecran plat. Staţia terminal Oriente se află la doar 150 de metri distanţă.

1 noapte de cazare în perioada 7-13 mai 2018 / DBL Standard / Twin Room / BB / 369 EUR 

 

Prețurile includ: 

  • 1 noapte de cazare pentru 2 adulți, la unul dintre hotelurile din oferta; 
  • Mic dejun; 
  • Asigurarea medicală. 

Se mai achită adăugător:

  • Bilet de avion Chișinău - Lisabona - Chișinău; 
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport; 
  • Bilet de acces la eveniment; 
  • Taxa de oraș (se plătește la recepția hotelului). 

 

* Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării. 

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2