Zakynthos → insula grecească cu peisaje idilice

Zakynthos → insula grecească cu peisaje idilice
de la 365 € cu avia

Peisajele idilice oferite de apele ireal de turcoaz ale Mării Ionice, fac din insula Zakynthos o destinație de neratat în Grecia.

Zakynthos este una dintre cele mai iubite insule grecești, atrăgând mii de turiști anual.

Destinație aparte pentru îndrăgostiți, tineri dornici de distracție și familii cu copii, Zakynthos îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță petrecută în stil specific grecesc, într-un paradis terestru.

 

Oferte ZAKYNTHOS cu zbor din București inclus.

Orice date convenabile de plecare sunt posibile, contactați managerii noștri pentru a face calcul.

De exemplu, călătoriile la prețul indicat mai jos se pot efectua în perioada 08 iunie - 15 iunie 2023 (cazare 7 nopți).

Mariana Hotel & Studios (Laganas) 3* / RO / 365 eur

Perkes Complex (Laganas) 3* / BB / 435 eur

Paradise Beach (Argassi) 3* / BB / 459 eur

Dolce Vita Residence (Kalamaki) 3* / BB / 495 eur

Agoulos Beach Hotel (Argassi) 3* / BB / 499 eur

Matilda Hotel (Vassilikos) 4* / BB / 515 eur

Belvedere Luxury Suites (Vassilikos) 4* / HB / 615 eur

Porto Planos Beach (Tsilivi) 4* / HB / 669 eur

Palatino (Zakynthos) 4* / HB / 685 eur

Filoxenia Hotel (Tsilivi) 4* / AI / 775 eur

Golden Sun Hotel (Kalamaki) 4* / AI / 809 eur

Karras Grande Resort (Tsilivi) 4* / AI / 895 eur

Prețurile sunt indicate pentru o persoană în cameră dublă și includ:

 • Bilet de avion tur-retur;
 • Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
 • Cazare 7 nopți;
 • Masa conform pensiunii (RO - doar cazare, BB - mic dejun, HB - mic dejun + cină, AI - sistemul All Inclusive);
 • Asigurarea medicală.

* Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

 

Top 10 locuri de vizitat în Zakynthos:

 1. Plaja Navagio. Cea mai faimoasă atracție din insulă, pe care nu trebuie să o ratați, este plaja Navagio, o plajă pitorească, minunată, pe coasta de nord a insulei.
 2. Epava de pe plajă. O altă atracție a plajei Navagio, pe lângă imaginea de vis oferită de natură, este epava vasului scoțian Panagiotis. Construită în Scoția în anul 1937, nava și-a schimbat numele de mai multe ori de-a lungul timpului, sfârșind prin a deveni Panagiotis, un vas al contrabandiștilor de țigări și al mafioților italieni. Nimeni nu știe exact cum a ajuns această navă pe plajă, deși legendele nu au întârziat să apară.
 3. Marathonisi sau Insula Țestoaselor. Marathonisi mai este numita și Turtle Island, acest nume provenind de la faptul că insula are chiar forma unei țestoase. În prezent insula nu mai este locuită de oameni, însă a fost locuită până în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Insula are două plaje: o plajă mai mare cu nisip și pietriș, unde-și depun ouăle țestoasele Caretta caretta, și una mai mică cu pietriș care comunică prin apă cu niște grote foarte frumoase.
 4. Plaja Gerakas. Se află la aproximativ 18 km de Zante, în sudul insulei și este bine semnalizată. Este unul dintre locurile unde țestoasele Caretta Caretta vin pe timpul verii și își depun ouăle. Plaja are un regim juridic special, fiind interzisă așezarea cearceafurilor de plajă sau a umbrelelor în afara locurilor marcate. Activiștii de mediu veghează la respectarea acestor reguli și împart pliante de informare tuturor vizitatorilor.
 5. Grotele albastre. Situate în partea de nord a insulei, în zona Capului Skinari, Grotele albastre reprezintă de fapt o formațiune geologică neobișnuită, care creează un peisaj marin inconfundabil, atât prin forma stâncilor, cât și prin albastrul intens al apei, vizibil mai ales în lumina pură a dimineții.
 6. Capul Skinari. O zonă deosebită o reprezintă Capul Skinari, aflat în partea cea mai nordică a insulei Zakynthos, la 38 de km de Zante Town. Totodată, este cel mai apropiat punct de plecare către Blue Caves (Grotele albastre). Peisajele de la Capul Skinari vă vor tăia respirația oferind o imagine cu o mare de un albastru amețitor.
 7. Muzeul Bizantin. Deschis publicului din 1960, muzeul a fost construit după cutremurul din 1953 și organizat după planurile academicianului Manolis Hadzakis. Muzeul se află în Piața Solomon și adăpostește o impresionantă colecție de icoane, precum și numeroase picturi cu teme religioase, datând din perioada post-bizantină.
 8. Muzeul Dionysos Solomos. Reconstruit în 1957, Muzeul care poartă numele poetului național al Greciei este de fapt un adevărat muzeu al literaturii din Zakynthos.
 9. Porto Limnionas. Porto Limnionas se află la o distanță de 25 de km de Zante Town, în apropierea satului Agios Leon, și este un fiord cu maluri abrupte, din stâncă acoperită cu ceva vegetație, și ape limpezi, albastre, dar adânci, perfecte pentru scufundări sau snorkeling. Porto Limnionas este, totodată, și un port pentru ambarcațiuni mici.
 10. Zante Town. Toate drumurile duc către capitala insulei, Zante Town, un mic orășel cochet aflat la malul mării.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2

Bd. Ștefan cel Mare, 3