Simte adrenalina adevărată pe pârtiile din Bulgaria!

Simte adrenalina adevărată pe pârtiile din Bulgaria!
de la 149 € transport propriu

Dacă te gândești să îți petreci vacanța de iarnă pe domeniile schiabile din Bulgaria și cauți cazare la hoteluri excepționale, noi venim în ajutorul tău cu recomandări și tarife de nerefuzat.

Statiunea Bansko este situata in partea de sud-vest a Bulgariei, la 160 km de Sofia, la poalele muntilor Pirin, fiind inclusa in patrimoniul UNESCO. Bansko combina frumusetea naturii si atmosfera romantica a vechiului oras, renumit pentru monumentele culturale si colectia de icoane din scoala Zograf. Zona este faimoasa si pentru bucataria sa, avand numeroase taverne (peste 200) si pentru folclorul autentic. Conditiile de ski in Bansko sunt excelente.

Statiunea Borovets este situata la altitudinea de 1300 metri in Muntii Rila, la 73 km de Sofia. Statiunea ofera conditii perfecte pentru sporturile de iarna. A gazduit de doua ori cupa mondiala la ski alpin. Sezonul de ski dureaza din noiembrie pana in mai.

Statiunea Pamporovo este situata in inima Muntilor Rhodopi, numarandu-se printre cele mai sudice statiuni de ski din Europa. Este situata la altitudinea de 1650 metri si la o distanta de 240 km de Sofia si 85 km de Plovdiv. Statiunea ofera conditii foarte bune pentru sporturile de iarna si este recomandata in special sportivilor incepatori.

 

Pachete fără transport

Perioada cazarii: 10 decembrie - 17 decembrie 2022 (7 nopți / 8 zile)

MURITE CLUB HOTEL RAZLOG AREA 4* / BB / 149 eur

LION HOTEL BOROVETS 4* / HB / 235 eur

SAMOKOV HOTEL 4* / HB / 245 eur

MPM MERRYAN HOTEL 3* / HB / 255 eur

EDELWEISS 3* / HB / 275 eur

MPM GUINNESS HOTEL BANSKO 4* / HB / 289 eur

EVELINA PALACE BANSKO 4* / HB / 305 eur

MPM SPORT HOTEL 4* / HB / 309 eur

SAINT IVAN RILSKI HOTEL 4* / AI / 455 eur

Prețurile sunt indicate pentru 1 persoană în cameră dublă și includ:

  • Cazarea pentru 7 nopți și 8 zile;
  • Masa conform hotelului (BB - mic dejun, HB - mic dejun + cină, AI - sistemul All Inclusive);
  • Asigurarea medicală.

Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2

Bd. Ștefan cel Mare, 3