Hotel

Oraș

Rogaska Slatina

 
326 €

Rogaska Slatina este una dintre cele mai renumite statiuni balneologice din Europa.

Statiunea balneologica Rogaska Slatina este situata în partea de nord-est a Sloveniei, la o altitudine de 228 m deasupra nivelului mării. Datorita apei minerale DonatMg şi a poziţiei sale excelente, precum şi experienţei medicilor de aici, Rogaska Slatina este considerata una dintre centrele cele mai frumoase şi celebre statiuni ale turismului medical în Europa. Împreună cu programele de tratament, aici se acorda o atentie sporita diferitor tipuri de sport şi programe de călătorie. 

 

Perioada sejurului: 01 mai - 08 mai 2018

Durata sejurului: 7 nopţi / 8 zile

 

Cazare - SLATINA HOTEL 4* 

Preţul pentru o persoană cu cazare în cameră dublă - 326 EUR 

Hotelul Slatina 4* este situat în centrul orașului Rogaska Slatina și oferă un bar-restaurant, o zonă mică de spa cu piscină interioară și saună, precum și o sală de jocuri și o bibliotecă.

Proprietatea pune la dispoziție Wi-Fi gratuit și parcare gratuită, iar oaspeții au la dispoziţie biciclete de închiriat gratuite cu care pot explora împrejurimile. 

Toate camerele au mobilier de culoare deschisă și oferă aer condiționat, TV cu ecran plat, telefon, seif și minibar. Baia proprie este dotată cu duș și toaletă. Oaspeții se pot bucura de aer liber pe oricare dintre cele 2 terase comune. 

 

Preţul include: 

  • Cazarea pentru 7 nopţi și 8 zile; 
  • Tipul de masa conform sistemei hoteliere (BB - mic dejun); 
  • Asigurarea medicală. 

 

Se mai achită adăugător:

  • Zbor tur - retur; 
  • Taxa de stațiune (se achită obligatoriu);
  • Cheltuieli personale.  

 

* Tariful indicat este actual şi poate suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării. 

 

CADOU: Card de fidelitate CLUB VOIAJ 

1% reducere pentru bilete de avion sau foi turistice! 

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2