Hotel

Sejur balnear în Rogaska Slatina, Slovenia

Sejur balnear în Rogaska Slatina, Slovenia
639 €

Rogaska Slatina este una dintre cele mai renumite statiuni balneologice din Europa.

Statiunea balneologica Rogaska Slatina este situata în partea de nord-est a Sloveniei, la o altitudine de 228 m deasupra nivelului mării. Datorita apei minerale DonatMg şi a poziţiei sale excelente, precum şi experienţei medicilor de aici, Rogaska Slatina este considerata una dintre centrele cele mai frumoase şi celebre statiuni ale turismului medical în Europa. Împreună cu programele de tratament, aici se acorda o atentie sporita diferitor tipuri de sport şi programe de călătorie. 

 

Perioada sejurului: 27 septembrie - 04 octombrie 2018

Durata sejurului: 7 nopţi / 8 zile

 

Cazare - GRAND HOTEL SAVA 4*

Preţul pentru o persoană cu cazare în cameră dublă - 639 EUR 

Grand Hotel Sava 4* se află într-un parc mare din stațiunea balneară slovenă Rogaska Slatina. Oferă camere cu aer condiționat, precum şi o piscină interioară. De asemenea, în hol oaspeții au la dispoziție Wi-Fi gratuit.

Camerele sunt mobilate elegant şi au canapea, birou și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate băile sunt moderne și includ halate de baie, papuci și articole de toaletă.

Acest hotel de 4 stele are o zonă de spa cu hamam, cadă cu hidromasaj și saună. Oaspeții au la dispoziţie centrul spa Roi, care a fost deschis de curând și care se întinde pe mai mult de 1200 m². Acesta include mai multe saune, precum și o gamă variată de tratamente de masaj, de sănătate și de înfrumusețare, oferite la un cost suplimentar. Proprietatea include și un salon de coafură.

 

Preţul include: 

  • Cazarea pentru 7 nopți și 8 zile;
  • Tipul de masa conform sistemei hoteliere (BB - mic dejun);
  • Asigurarea medicală. 

 

Se mai achită adăugător:

  • Zbor tur - retur;
  • Taxa de stațiune (se achită obligatoriu);
  • Cheltuieli personale.  

 

* Tariful indicat este actual şi poate suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2