Hotel

Petrece vacanța de vară la Sovata!

Petrece vacanța de vară la Sovata!
de la 399 € cu autocar

Înconjurată de dealuri împădurite cu fagi, carpeni, ulmi, castani, brazi şi stejari, cât şi de Muntele de Sare, Sovata oferă posibilităţi excelente pentru odihnă şi relaxare.

Stațiunea montană Sovata este așezată la poalele Munților Ghiurghiului, în imediata apropiere a orașului cu același nume, la o altitudine de 475-600 m.

Sovata este un loc deosebit care se poate vizita în orice sezon, recunoscut la nivel european încă din anul 1850. Pe timpul verii te poți bucura de o mulțime de atracții turistice pentru care Sovata a devenit atât de îndrăgită, iar iarna Sovata este un loc care pune la dispoziția iubitorilor de zăpadă numeroase pârtii pentru ski, ski fond şi săniuș, dotate cu teleski.

 

Venim cu vești bune: DESCHIDEREA LACULUI URSU, TRANSPORT INCLUS DIN CHIȘINĂU

Orice date convenabile de plecare sunt posibile, contactați managerii noștri pentru a face calcul.

De exemplu, perioada cazarii: 11 iulie - 18 iulie (plecarea din Chișinău pe 10 iulie)

 

URSINA ENSANA 3*+ / HB / de la 399 eur

SOVATA ENSANA 4* / HB / de la 449 eur

HOTEL BRADET ENSANA 4*+ / HB / de la 489 eur

!!! Toate cele 3 hoteluri sunt interconectate cu pasarela si tunel subteran.

 

Prețurile sunt indicate pentru o persoană în cameră dublă şi includ:

 • Cazare 7 nopti;
 • Masa HB (mic dejun + cina BUFET);
 • Acces SPA Centre (piscina apa dulce/sarata, diverse tipuri jacuzzi, sauna uscata/aburi, zona de relaxare);
 • Acces gratuit (2 ori/zi) la Lacul Ursu, Lacul Alunis;
 • Transfer gratuit zilnic la Salina Praid (1 data/zi tur-retur);
 • Transport Chisinau - Sovata - Chisinau (plecare 10.07.2020, ora 22:00 / retur 18.07.2020, ora 10:00 / cu respectarea normelor de siguranta).

Se mai achită adăugător:

 • Asigurare medicala;
 • Bilete intrare la Salina Praid si muzee.

 

* Tarifele indicate mai sus sunt actuale, acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

 

Avantajele calatoriei

Calatorie in siguranta cu autocarele pe care le punem la dispozitie si care indeplinesc toate normele si masurile transportului international de persoane (inclusiv masuri de combatere a raspindirii COVID-19: dezinfectanti la bord, sofer echipat cu masca si manusi, primele scaune neocupate, pentru pastrarea distantei fata de sofer, asigurarea tuturor turistilor de la bord cu masca si manusi de unica folosinta).

 • Siguranta deschiderii Lacului Ursu, a Salinei Praid, a strandurilor cu apa sarata, a parcurilor de distractie si a traseului cu mocanita, cu aplicarea tuturor normelor de distantare sociala si de igiena sporita;
 • Pentru toate rezervarile NOI pana in data de 15.07.2020 (se aplica reducere de 15%);
 • Siguranta deschiderii hotelului URSINA ENSANA 3*+, hotel renovat in intregime, cu centru SPA propriu, primii turisti care vor intra, vor fi turistii nostri!

Cu siguranta, un alt avantaj major, va fi cel mai probabil vremea suficient de calda, pentru a beneficia de o vacanta reusita la munte din toate punctele de vedere: aer curat salinizat, atmosfera ecologic pura, risc scazut de transmitere a infectiilor, distractie la maxim.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2