O vacanță plină de soare pe plajele din Spania

O vacanță plină de soare pe plajele din Spania
preț la cerere

Spania este una dintre cele mai vizitate țări anual, pentru frumusețea și unicitatea orașelor sale, pentru plajele cu nisip fin, pentru băutura sangria, flamenco și muzică.

Costa Brava - o destinatie preferata de marii artisti ca Salvador Dali sau Pablo Picasso. Si astazi este o atractie cu o clima deosebita si in anotimpurile mai reci. Costa Brava este ca o pictura unde natura a intentionat sa imbine cu o deosebita delicatete verdele intens al pinilor, cu finetea nisipului de aur, cu masivitatea rocilor si cu albastrul ametitor al marii. Te poti plimba pe stradutele inguste si pitoresti unde vei avea ocazia sa admiri cladirile frumoase cu o arhitectura specifica. Tavernele aflate pe malurile marii sau la orice colt de strada te vor ademeni sa gusti una din bauturile traditionale spaniole, si anume sangria. Pentru a incerca Sangria si Flamenco la ele acasa, intr-o vacanta cu stil, petreceti o saptamana in Costa Brava.

Costa Dorada este o fâșie de coastă cu o lungime de 216 km din nordul Spaniei, care se întinde între Cunit si Alcanar. Costa Dorada se află în provincia Tarragona. In contrast cu regiunea din nord, Costa Brava, pe Costa Dorada plajele au pante mai line cu un nisip mai fin, ideal pentru turiștii care doresc să facă plajă.

 

Hoteluri recomandate din Spania:

Checkin Montpalau 3*

Checkin Pineda 3*

4R Playa Park 3*

BEST Cap Salou 3*

BEST Mediterraneo 3*

Ohtels Belvedere 3*

Checkin Sirius 4*

Palas Pineda 4*

BEST Los Angeles 4*

BEST Sol Dor Hotel 4*

Europa Splash 4*

GHT Oasis Park 4*

H10 Salou Princess 4*

Delamar 4*

Tahiti Playa 4*

Hotel Resort & Spa Estival Park 4*

Vistabella 5*

Gran Palas 5*

Senator Puerto Plata Spa Resort 5*

* Orice date convenabile de plecare sunt posibile, contactați managerii noștri pentru a face calcul.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2