Hotel

Oraș

Lisabona

 
de la 449 €

Vă invităm să petreceţi Anul Nou în cea mai însorită capitală din Europa!

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru portughezi timpul distracţiei, bucuriei şi al ospitalităţii. Oraşul frumos decorat, învăluit de aroma castanelor prăjite şi al prăjiturilor tradiţionale, localnicii binevoitori vă aşteaptă cu braţele deschise. Această excursie pentru Anul Nou vă oferă şansa de a vizita principalele atracţii ale capitalei lusitane, precum şi posibilitatea de a descoperi unele dintre cele mai interesante oraşe din Portugalia continentală. 

 

Perioada sejurului: 26 decembrie 2017 - 02 ianuarie 2018 sau 29 decembrie 2017 - 05 ianuarie 2018 

Durata sejurului: 7 nopţi / 8 zile 

 

Cazare - hotelul ACORES LISBOA 4* 

Hotelul Açores Lisboa este situat în Piața Spaniei (Praça de Espanha), cu stația de metrou alături. Hotelul are acces ușor spre centrul capitalei. Camerele sunt decorate în stil contemporan, cu minibar, TV prin cablu, seif, aer condiționat, baie cu articole de toaletă. 

Restaurantul Atlantida servește o varietate de preparate din bucătăria internațională și regională portugheză, iar barul oferă o gamă largă de băuturi locale și internaționale. 

Muzeul Calouste Gulbenkian și Centrul Comercial El Corte Inglês se află la 10 min de mers pe jos de la hotel. 

 

Preț de persoană în cameră dublă - 449 EUR 

Supliment cameră Single - 290 EUR 

Copil 4-12 ani în cameră dublă cu doi adulți - 225 EUR 

Copil 0-3 ani gratis în cameră dublă cu doi adulți 

 

Program: 

Ziua 1

Sosire în Lisabona. Transfer de la aeroport la hotel. Check-in.

Ziua 2

Micul dejun la hotel. OPȚIONAL: Excursie de 4 ore "Farmecul Lisabonei". Excursie pentru familiarizarea cu cele mai importante obiective turistice ale Lisabonei: vizitarea maiestuosului monument Marques de Pombal și a bulevardului Avenida da Liberdade, mărginit de alei cu castani; Piața Restauratorilor "Praça dos Restauradores" cu obeliscul de granit - simbol al restaurării monarhiei portugheze; Piața Pedro IV (Rossio) cu fântânile arteziene din bronz și vechea clădire a Teatrului Național D. Maria II; Piața Comercială "Praça do Comercio" situată pe malurile râului Tejo, ce surprinde turiștii cu Arcul de Triumf, dedicat eroilor naționali; vizitarea cartierului Alfama, fondat de mauri, cu străzi înguste și tramvaie galbene, simbolurile Lisabonei. Continuăm cu Belem, cartierul dedicat marilor descoperiri geografice, cu mănăstirea Jeronimos și Turnul Belem, construite în stil manuelin. Tot aici puteți degusta prăjiturile secrete "Pastel de Belem" în una dintre cele mai vechi patiserii portugheze. Întoarcere la hotel și timp liber. 

Ziua 3 

Micul dejun la hotel. OPȚIONAL: Excursie de 4 ore "Lisabona modernă". Excursie în partea modernă a Lisabonei, înființată în anul 1998. Această zonă a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a fost construită de la zero pe teritoriul unui port comercial abandonat pentru Expoziția mondială de la Lisbona "Expo-1998". Veți fi impresionați de numeroase creații arhitecturale, printre care: podul "Vasco da Gama" - cel mai lung pod din Europa; promenada magnifică cu telecabina, paturile de flori în Parcul Națiunilor, zgârie-norii numiti "aripi de rechin", precum și unul dintre cele mai mari acvarii din Europa, renumit pentru că adăpostește specii marine din toate oceanele planetei. Veți avea ocazia să vedeți Lisabona de la înălțime, prin vizita pe partea opusă a râului Tejo (Tagus) la statuia lui Hristos Mântuitorul, o copie a celei din Rio de Janeiro. Întoarcere la hotel și timp liber. Seara OPȚIONAL: SEARĂ TRADIȚIONALĂ (cină cu spectacol de Fado și Folclor). 

Ziua 4 

Micul dejun la hotel. Zi liberă pentru relaxare sau vizitarea orașului pe cont propriu. OPȚIONAL: Excursie de 8 ore "Coasta de Aur - Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril". Sintra este un oraș extrem de frumos, unde persistă atmosfera și misterul Evului Mediu. Orașul este înscris în lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Se vor explora centrul istoric al orașului și obiectivele turistice, iar punctul culminant va fi vizitarea grădinei Regaleira "Quinta de Regaleira" bazată pe filozofia și tradițiile Cavalerilor Templieri. Vizita continuă spre cel mai vestic punct al continentului european "Cabo da Roca", unde turiștii vor simți din plin forța oceanului Atlantic. Urmează vizitarea orașelor Cascais și Estoril - ținutul elitei, plajelor aurii și al cazinourilor elegante. Întoarcere la hotel. 

Ziua 5 

Micul dejun la hotel. Zi liberă pentru relaxare sau vizitarea orașului pe cont propriu. OPȚIONAL: Excursie de 8 ore "Obidos, Alcobaça, Batalha, Fatima". Vizitarea orașelor Obidos, Alcobaca, Batalha și Fatima: 

- Obidos este un oraș situat în interiorul zidurilor unei cetăți, celebru și prin producția de ciocolată și al lichiorului de vișine "Ginja". 

- Alcobaça este cunoscut pentru magnifica mănăstire construită în stil gotic, unde sunt ținute celebrele sarcofage regale ale lui Pedro și Ines - protagoniștii unei frumoase povești de dragoste, asemănătoare cu cea a lui "Romeo și Julieta". 

- Batalha - aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase mănăstiri din lume, construită în stil manuelin. 

- Fatima - un loc de pelerinaj cunoscut în toată lumea, datorită apariției fecioarei Maria. 

Ziua 6 

Micul dejun la hotel. Zi liberă pentru relaxare sau vizitarea orașului pe cont propriu. LA MULȚI ANI 2018! (Opțional) Vă recomandăm Cina de Revelion la restaurantul din apropierea hotelului, cu meniu special de Revelion, muzică vie și distracție care durează până la 03:00 (preț - 120 EUR de persoană, copil 2-5 ani - reducere 50%). 

Ziua 7

Mic dejun la hotel. Zi liberă pentru relaxare, shopping sau vizitarea orașului pe cont propriu. 

Ziua 8 

Mic dejun, ulterior check-out de la hotel. Zi liberă pentru relaxare, shopping sau vizitarea orașului pe cont propriu. 20:30 - transfer de la hotel la aeroport. Plecare spre Chișinău. 

 

Servicii incluse: 

  • 7 nopţi de cazare cu mic dejun la hotelul ACORES LISBOA 4*; 
  • Asigurarea medicală; 
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport; 
  • Ghid în limba română pe perioada sejurului. 

 

Servicii neincluse: 

  • Bilet de avion Chișinău - Lisabona - Chișinău; 
  • Excursiile opţionale (după preferinţe); 
  • Intrările la obiectivele turistice cuprinse în program; 
  • Mesele de prânz şi cină; 
  • Alte cheltuieli personale. 

 

Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării. 

 

CADOU: Card de fidelitate CLUB VOIAJ 

1% reducere pentru bilete de avion sau foi turistice! 

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2