Hotel

Vacanţe pentru luna de miere

Vacanţe pentru luna de miere

Sunteţi tineri îndrăgostiţi? Este timpul să dispăreţi complet şi să vă relaxaţi pentru prima oară în calitate de soţ şi soţie, într-un loc cat mai deosebit!

"Luna de miere" trebuie sa fie o vacanta romantica si senzationala, de care sa va amintiti cu placere toata viata. 

Călătoriile în Europa au devenit tot mai frecvente, se pot combina dorinţele ambilor parteneri şi bineînţeles ajungi repede în multe locuri. 

O lună de miere în Europa te duce cu gândul imediat la imaginea a doi îndrăgostiţi împărţind un sărut cu Turnul Eiffel pe fundal sau o plimbare romantică cu gondola pe canalele Venetiei. Dar cum Parisul şi Veneţia sunt mereu frecventate, este important să priveşti mai departe şi să te uiţi mai bine la alte destinaţii europene, ideale pentru o lună de miere mai intensă. Dacă te tentează să bei un cappuccino în inima Barcelonei pe vestita Las Ramblas sau să te plimbi de mână pe străzile ninse din Austria pe timpul iernii, atunci hai să aruncăm un ochi la câteva destinaţii romantice de care o să vă amintiti cu intensitate în următorii ani. 

Barcelona, Spania 

Barcelona deţine totul pentru o destinaţie romantică. În timpul verii ai oaza Mării Mediterane şi un loc pe plajele cu nisip auriu unde o să găseşti o mulţime de oameni. Alege Barcelona pentru minunăţiile culinare întâlnite numai aici şi multitudinile de activităţi de care te poţi bucura... de la vizitat obiective turistice, până la făcut de cumpărături selecte şi croaziere. Dacă vrei şi tu să te relaxezi la soare pe un vas cu piscină proprie tot ce trebuie să faci este o rezervare din timp, în sezonul turistic vasele sunt foarte aglomerate. 

Capri, Italia 

Considerat unul din cele mai frumoase locuri de pe planetă, Capri este un colţ de rai unde trebuie să meargă orice cuplu care ajunge în Italia. Se poate ajunge cu feribotul sau hidroavionul de pe Golful Napoletan, unde dacă faci şi o scurtă vizită până la vulcanul activ Vezuviu este tot ce ai nevoie pentru a începe aventura lunii de miere. Insula este un sanctuar de lămâi, peisaje magnifice, oraşe ciudate şi case care te îndeamnă să-ţi faci bagajul şi să te muţi. Cândva locul preferat al împăratului Romei, Augustus, Capri a rămas un loc frecventat de celebrităţi şi persoane influente. Lunile de vară vor aduce mulţimile de turişti, dar primăvara şi toamna e mai liber, ceea ce o să-ţi permită să te bucuri de plaje şi restaurante. 

insula Creta, Grecia 

Insulele Greciei au fost de mult căutate pentru lunile de miere, datorită apelor turcoaz, acoperişurilor albastre şi bisericilor albe. Acestea fiind spuse, nu e de mirare că insula grecească Creta este favorită pentru lunile de miere. Una dintre cele mai clasice destinaţii pentru luna de miere oferă totul. Oamenii, relaxarea, cultura, zilele în care nu-ţi vine să faci nimic, apusurile de soare - toate acestea fac din insula Creta locul ideal pentru iubire. Fă-ţi rezervare într-un mic hotel boutique, renumite pentru ospitalitatea grecească! 

Praga, Cehia 

Praga este perfectă pentru cuplurile ce iubesc cultura, vizitarea castelelor şi misterele. Nu trebuie să ratezi Old Town, unul dintre renumitele cartiere din Praga. Mergeţi pe stradă ţinându-vă de mână şi simţiţi-vă bine. Lasă atmosfera romantică a Pragăi să te învăluie, apoi consumă berea lor minunată (pivo), amestecă-te printre localnici. Închiriaţi-vă o maşină să exploraţi împrejurimile. Momentul ideal să vizitezi Praga este între lunile mai şi septembrie. 

Nice, Franţa 

Dacă vrei să mergi pe Riviera Franceza atunci Nice e locul perfect. De decenii oraşul atrage oamenii bogaţi şi de renume cu plajele scumpe, hotelurile luxoase, cazinourile şi magazinele brandurilor celebre. În plus vremea e însorită şi călduroasă aproape tot anul. 

Dubrovnik, Croaţia

Poetul Lord Byron a numit oraşul "Perla Adriaticii", Dubrovnik fiind capitala neoficială. Clădirile în stil baroc şi străzile din marmură care se termină în ape albastre şi păduri dese dau un aer desprins din rai locului şi-l transformă într-un spaţiu ideal pentru o lună de miere. 

Maldive 

In Maldive gasim o multime de hoteluri si vile ideale pentru petrecerea lunii de miere si ceea ce este fantastic, aici fiecare poate avea o bucatica de insula numai pentru el. Imaginati-va o plaja cu nisip alb si palmieri, scaldata de ape limpezi turcoise cu miresme tropicale in aer si o cina romantica sub cerul instelat, toate pe acordurile unor muzicantii locali, toate numai pentru voi. 

Vom ajuta cu alegerea turului individual pentru tineri îndrăgostiţi!

Detalii la numărul tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2