Hotel

Oraș

Budapesta + Viena

 
de la 139 €

Oferă-i un cadou deosebit anul acesta, de Valentine's Day! Budapesta și Viena vă așteaptă în luna februarie cu o experiență de neuitat în doi!

Perioada sejurului: 14 februarie - 18 februarie 2018 

Durata sejurului: 4 nopți / 5 zile 

Preţul pentru o persoană cu cazare în cameră dublă - de la 139 EUR 

 

Program: 

1 zi 

Plecarea din Chisinau, ora 12:00. 

2 zi 

Sosire în Budapesta. Excursie cu ghid licentiat - tur panoramic si pietonal prin Budapesta: Piata Eroilor, castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Citadela, Oraselul Pescarilor, etc. (dupa ora 13:00). Program liber. 

3 zi 

Mic dejun. Plecarea spre Viena. Excursie (cu ghid) - tur panoramic prin Viena, unde se va vizita: "Ringstrasse" (strada centrala din Viena), Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg si gradina palatului Burggarten cu statuia lui Mozart, Catedrala Sf. Stefan (Stephansdom), Sediul ONU, Opera, Turnul Dunarii, Biserica Votiva si Roata Mare din Prater, etc. Timp liber. Seara - intoarcerea in Budapesta. 

4 zi 

Mic dejun. Iesirea din hotel. Program individual. Optional se propune vizitarea Gradinii Zoologice (8 eur) si Tropikariumu-lui din Budapesta, Baile termale Szechenyi (15 eur). Centrul shopping ARENA ori Campona Mall. Seara, excursie optionala - "Croaziera pe Dunare". Plecarea spre Chisinau. Optional - cel mai indragit program in Budapesta "Croaziera pe Dunare" combinata cu o cina festiva foarte bogata. Dunarea ofera o sansa unica pentru Budapesta, fata de alte capitale europene, o panorama stralucitoare si captivanta. Croaziera se face seara in nocturna si are o durata de 2 ore timp in care se realizeaza un tur panoramic prin centrul orasului si in zona celor 7 poduri dunarene, precum si in zona celor mai deosebite vestigii medievale monumentale, iluminate fascinant cu reflectoare si jocuri de lumini, care apartin de Patrimoniul Mondial Cultural ocrotit de UNESCO. 

5 zi 

Sosirea in Chisinau, ora 14:00. 

 

Prețul este de persoană și include: 

 • 2 nopți cazare la Hotel 3* în Budapesta;
 • Mic dejun;
 • Tur panoramic și pietonal de 3-4 ore prin Budapesta și Viena 2 ore;
 • Transportul tur - retur și pe tot parcursul programului excursional (Chișinău - Budapesta - Viena - Budapesta - Chișinău);
 • Asigurarea medicală;
 • Servicii ghid vorbitori de limbă română sau rusă; 
 • Însoţitor de grup. 

 

În preț nu sunt incluse: 

 • Programele opționale și intrările la muzee din Budapesta și Viena;
 • Prânzul şi cina;
 • Cheltuielile personale;
 • Croazieră pe Dunare cu cină festivă - 30 eur / persoană. 

 

Tarifele indicate mai sus sunt actuale. Acestea pot suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării. 

 

CADOU: Card de fidelitate CLUB VOIAJ! 

1% reducere pentru bilete de avion sau foi turistice!

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2