Hotel

De Sf. Valentin, fă-i cadou partenerei un sejur în Praga!

De Sf. Valentin, fă-i cadou partenerei un sejur în Praga!
279 € cu avia

Praga este un oras incredibil, parca special "creat" pentru indragostiti, avand o latura romantica si boema, castele, poduri si restaurante elegante. Zbor din Chisinau prin Bucuresti inclus.

S-au spus si s-au scris foarte multe despre acest oras, dar motivele pentru care Praga ramane o destinatie turistica atat de populara sunt foarte simple. Veti intelege asta dintr-o simpla plimbare pe stradutele vechi, pavate cu piatra cubica, ale orasului vechi, observand arhitectura deosebita a cladirilor, bisericile si minunatul Castel. 

Puteti apoi manca la preturi relativ bune sau poposi intr-un pub pentru a va bucura de una dintre berile locale, atat de cunoscute in intreaga lume.

Cei pasionati de muzica se pot delecta cu un concert de muzica clasica, iar pentru cei tineri exista o plenitudine de cluburi si discoteci. Dupa ce ati colindat si v-ati bucurat de toate atractiile pe care Praga le are, va puteti retrage intr-un parc cum ar fi Parcul Stromovka sau puteti lua funicularul pana in varful dealului Petrin, de unde privelistea este uimitoare. Poate nici un alt oras din Europa nu are o astfel de priveliste, atat de incantatoare. 

Iubitorii de cumparaturi nu vor fi nici ei dezamagiti de Praga; sunt multe magazine cu preturi acceptabile de unde pot fi cumparate o multime de lucruri de calitate. Indiferent daca este iarna sau vara, toamna sau primavara, turistii se pot simti excelent in Praga si se pot bucura de toate atractiile acesteia. 

 

Orice date convenabile de plecare sunt posibile, contactați managerii noștri pentru a face calcul.

De exemplu, perioada sejurului: 11 februarie - 15 februarie 2019 (4 nopți / 5 zile)

Preţul pentru o persoană cu cazare în cameră dublă - 279 eur (cu zbor inclus)

 

Preţul include: 

  • Cazare 4 nopți / 5 zile;
  • Micul dejun la hotel;
  • Asigurarea medicală;
  • Zbor tur-retur din Chișinău, cu escală la București.

 

Se mai achită adăugător: 

  • Tur de oraș Praga (după preferințe);
  • Transfer aeroport Praga - hotel - aeroport Praga (la cerere).

 

 

* Prețul este informativ şi ar putea suferi modificări avînd în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

 

Detalii la numărul de tel.: 022 882 882

Bd. C. Negruzzi, 4/2