Promoţii

Acţiunea "Vînătoarea de reduceri"

 

Noi preţuim clienţii noştri şi Vă ajutăm să economisiţi!

Clienţii Voiaj International care vor menţiona în solicitare Acţiunea dată, vor profita de urmatoarele reduceri*:

1. "Călătoreşte în companie!"

Călătoreşte în companie mare, va fi nu doar distractiv, dar, de asemenea, profitabil!

Pentru 6 persoane şi mai mult oferim reduceri!

2. "Just Married"

Această reducere este disponibilă pentru cuplurile care intenţionează să creeze o familie, dar şi a celor care recent s-au căsătorit. Reducerea se oferă timp de 1 an de la înscriere (la prezentarea certificatului de căsătorie).

3. "Ziua ta de naştere"

Acest discount este disponibil dacă procuri turul sau biletul de avion în ziua ta de naştere sau în termen de trei zile înainte sau după, sau în cazul în care are loc ziua de naştere în timpul călătoriei.

4. "EARLY BOOKING"

În momentul rezervării turului cu mai mult de o lună înainte vei primi reducere.

5. "CĂLĂTOR avansat"

Noi oferim o oportunitate unică pentru clienţii noştri pentru a obţine o reducere mare la procurarea pachetului turistic sau a biletului de avion!

Dacă ai găsit de sinestător o opţiune concretă potrivită pentru odihnă, calculînd online pe voiaj.md costul total al turului, aşa ai făcut toată munca pentru managerul nostru! Astfel, munca ta va fi recompensată. Prin urmare, pentru astfel de clienţi, suntem gata să oferim cel mai bun discount posibil la achiziţionarea turului!

  

Nu se potriveşte niciuna dintre opţiuni? Nu-ţi face griji!

Poţi profita de reducerea “Ziua cu Noroc": reaminteşte managerilor în momentul rezervării că ai vizitat site-ul nostru şi ai dori să primeşti un discount, iar reducerea îţi este garantată!

 

*Nota : Reducerile nu pot fi cumulative, vei alege una din ele.

Te aşteptăm cu drag!