Hotel

Belvedere Holiday Club

Hotel

Belvedere Holiday Club

Oraș

Bansko

Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club
Belvedere Holiday Club

Complexul Belvedere Holiday Club 4* este localizat in statiunea Bansko, la 400 m de telegondola, si la aprox, 1,5 km de centrul statiunii. Hotelul a fost construit in anul 2009, renovat in anul 2012, are 6 etaje, lifturi in fiecare caldire. Complexul este alcatuit dintr-o cladire principala si 3 cladiri secundare, centrul spa ce afla in cladirea principala, iar restaurantul se afla intr-o cladirea separata. Apartamentele cu 1 dormitor mansardate se afla doar in cladirea principala, iar apartamentele standard cu 1 sau 2 dormitoare se afla in celelalte cladiri. 

Hotelul Belvedere Holiday Club 4* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service, Wi-Fi in zonele publice, magazine, vestiar pentru echipamentul de schi (gratuit), restaurant, lobby bar, sala de jocuri, sala de conferinte (capacitate 150 de locuri). 
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), la piscina dispun de o sectiune speciala doar pentru copii, teren de joaca, sala de jocuri, jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, fitness, jacuzzi, vestiar pentru echipamentele de ski,internet, transport pana la Gondola (08:00-17:00, cu interval de 30 de minute).
Contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, solar, sala de jocuri, jocuri electronice, tratamente spa, terenul de fotbal.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: gratuita pentru clienii hotelului, locuri limitate
Hotelul Belvedere Holiday Club 4* are urmatoarele forme de cazare:
- 6 Apartamente mansardate cu 1 dormitor (36mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti), dormitor cu un pat dublu si living cu canapea extensibila. Fara balcon. Nu exista loc pentru amplasare patutului de copii. 
56 Apartamente cu 1 dormitor (48mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii), dormitor cu pat dublu sau 2 paturi separate si living cu canapea extensibila, balcon.
29 Apartamente cu 2 camere (78 mp): (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulti + 2 copii), un dormitor are pat dublu, iar cealalt dormitor 2 paturi separate, living-ul are o canapea extensibila, balcon.
Apartamentele au incalzire centrala, chicineta (cuptor cu microunde, tacamuri/ustensile, fierbator, prajitor de paine, plita, aspirator, frigider), TV satelit, DVD, telefon (linie interna), internet LAN, podea cu parchet laminat sau cu mocheta sau gresie, baie cu cabina de dus si feon.