Festa Chamkoria

Hotel

Festa Chamkoria

Oraș

Borovets

Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria
Festa Chamkoria

Hotelul Festa Chamkoria 4* este localizat la marginea padurii seculare de pini, la 1,5 km de centrul statiunii si tot de 1,2 km de Gondola. Hotelul a fost construit in anul 2010, renovat in anul 2012, are o singura cladire, 5 etaje, 2 lifturi, 54 unitati de cazare.

Hotelul Festa Chamkoria 4* dispune de receptie, seifuri de inchiriat, casa de schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, restaurant principal, lobby bar cu semineu, sala de conferinte (capacitate pana la 15 locuri), sala de internet.
Copii: patut (la cerere, contra cost), scaune inalte pentru copii in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca pentru copii, babysitting (la cerere, contra cost).
Gratuit: acces la piscina interioara, transport pana la Gondola (programul fiind afisat la hotel).
Contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, sauna, baie de aburi, tratamente SPA etc.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: exterioara (gratuit si contra cost).
Hotelul Festa Chamkoria 4* dispune de urmatoarele tipuri de cazare:
- Camere duble (24 mp): (2 paturi normale, max. 2 adulti), cu pat dublu, fara posibilitatea unui pat suplimentar.
- Junior Suite (40 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), mai spatioasa decat o camera dubla, cu pat dublu si un living, separate de un televizor cu ecran rotativ. Cele 2 paturi suplimentare sunt 2 paturi pliante (furnizate atunci cand sunt utilizate).
- Apartament (40 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), cu pat dublu si un living, separate de un televizor cu ecran rotativ. Cele 2 paturi suplimentare sunt 2 paturi pliante (furnizate atunci cand sunt utilizate). In unele apartamente cele 2 incaperi sunt separate de o usa.
Unitatile de cazare sunt mobilate elegant, au incalzire centrala, TV cu ecran plat, TV satelit, telefon, mini bar sau mini frigider, podea cu mocheta, baie cu dus sau cada. Majoritatea camerelor au balcon. Unele unitati de la ultimul etaj pot fi mansarde.