Festa Winter Palace

Hotel

Festa Winter Palace

Oraș

Borovets

Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace
Festa Winter Palace

Hotelul Festa Winter Palace 5* este localizat la marginea padurii seculare de pini din Borovets, hotelul Festa Winter Palace este perla statiunii Borovets. Hotelul de lux de 5* este situat la 20 m distanta de centrul statiunii, in apropiere de una dintre partiile de ski si de telescaunul de mare viteza cu 4 locuri. Hotelul mai este situat si la o distanta de 500 m de Gondola. Hotelul a fost construit in 2010, are 5 etaje, 2 lifturi, 67 de camere.

Hotelul Festa Winter Palace 5* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, sala de internet, sala de conferinte, Gourmet restaurant, restaurant bulgaresc, lobby bar, Whiskey Bar, vestiar pentru echipamentul de ski, salon de infrumusetare si frizerie.
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant, teren de joaca.
Gratuit: acces la piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, dusuri de contrast.
Contra cost: masaj, solar etc.
Animalele de companie pana la 3 kg sunt permise - confirmare in avans de la hotel (contra cost).
Parcare: garaj (contra cost).
Hotelul Festa Winter Palace 5* dispune de urmatoarele tipuri de cazare:
- Camere duble (38 mp): (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max 3 adulti), cu pat dublu, posibilitatea unui pat suplimentar.
- Junior Suite: (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar patul suplimentar este un pat pliant. Junior Suite are o camera mai spatioasa cu o zona comuna sau camera poate fi separata in doua.
- Standard Suite (55 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar patul suplimentar este un pat pliant. Standard Suites au 2 incaperi separate.
Toate unitatile de cazare au balcon, incalzire centrala, TV satelit, telefon, mini bar, seif in camera, podea cu mocheta, baie cu cada.