Lion Bansko

Hotel

Lion Bansko

Oraș

Bansko

Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko
Lion Bansko

Distanţa până la telecabina: 500m
Distanţa până la centru: 580m
Distanţa până la aeroport: 164km to airport sofia

Sala de conferinte 
Piscină interioară 
Fitness 
Sauna 
Baie de aburi 
Jacuzzi 
De transport cu autobuzul gratuit la partiile de ski 
Parcare - deschis şi închis, garaj subteran 
Biliard 
Room-service 
Spălătorie şi călcare 
Acces Internet

Hotelul dispune de 167 camere duble, 80 dintre care sunt cu un pat dublu, pat king-size (2x2 m), iar restul de camere cu paturi twin (1x2 m). Toate camerele sunt dotate cu paturi extensibile. Paturi extensibile sunt mai mici, în camere cu un balcon, şi mai mare în camerele fără un hotel balcony.The are, de asemenea camere duble, special echipate pentru persoane cu contestat. 

Există 16 camere familiale în cadrul hotelului. Acest tip de cameră este destul de mare, cu un pat dublu mare, pat king-size, masă de toaletă cu oglindă, o canapea, masa cu scaune. Există, de asemenea, o bucătărie mică, dotată cu un tabel de luat masa, cuptor cu microunde şi un frigider. De baie este spatioasa, cu o cadă. Camerele familiale sunt potrivite pentru familii cu unul sau doi copii, sau pentru trei adulţi.

Restaurant

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, cu un bar şi un bufet umed, în cazul în care oaspeţii se pot bucura de limba bulgară, precum şi bucătărie europeană.

Mehana

Un tradiţionale bulgăreşti "Mehana" (taverna) cu o capacitate de 110 locuri.

Bar de noapte

Un bar de noapte cu 90 de locuri este disponibil pentru oaspeţi, oferind o atmosferă distracţie casual şi de divertisment.