Lion Borovets

Hotel

Lion Borovets

Oraș

Borovets

Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets
Lion Borovets

4 stele Hotel Lion Borovetz este situat într-una din cele mai frumoase şi liniştite a statiunii Borovetz, la doar câteva minute de mers pe jos de staţia de schi si de principalele lift.

Borovetz este prima statiune de munte şi cele mai populare internaţionale în Bulgaria. Acesta este situat la 2 000 m deasupra nivelului mării, pe pantele de nord a Rila de munte. Borovetz este usor accesibil, fiind doar 70 km de Sofia.

Distanţa până la telecabina: 170m
Distanţa până la centru: 270m
Distanţa până la aeroport: 72km to airport sofia

Schi dulap 
Biliard Seif la recepţie 
Transfer gratuit la pârtii şi spate 
Acces la internet şi servicii de afaceri 
Parcare platite cu o supraveghere video 24 oră

Există 24 de studiouri. Acest tip de cameră este foarte mare, cu un pat king size (2.0x2.0 m.) şi o canapea extensibila, potrivite pentru doi copii sau un adult. Există, de asemenea, o cutie mica bucatarie, echipata cu un cuptor cu microunde, frigider, mini-bar şi un tabel. Toate băile au un cada.

Există 6 apartamente in hotel, sunt constituite din două premise. In unul mai mare, există două paturi duble, masa de toaleta, canapea şi o bucătărie cu o masă. În a doua cameră există un mare pat king-size, masă de toaletă şi de noapte-tabele. 

Camera standard are pat king size 1,60 m.-2, 00 m. şi nu există nicio posibilitate pentru un pat suplimentar. Acest tip de cameră este foarte primitoare şi confortabile şi are o baie mare, echipat cu o cadă. Hotelul dispune de 62 camere standard. 

Avem 65 de camere de lux, mai mari decât camerele standard. Acestea sunt dotate cu doua paturi separate (1.0x2.0 m.) şi un pat extensibil suplimentar pentru o terţă persoană. Toate băile au cada.

Restaurant

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, cu un bar şi un bufet , în cazul în care oaspeţii se pot bucura datit de bucatarie bulgară, precum şi bucătărie europeană.

Mehana

Restaurant bulgaresc  "Mehana" (taverna) cu o capacitate de 80 de locuri.

Lobby bar

Barul din hol are două niveluri, 4 şeminee ANF oferă o atmosferă placuta.